論盡家傭

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

我bun bun問財務公司借左錢,收到財務公司追數的信,好驚.....我要點做?

她來了3個月,工作表現及態度都極差,雖然我未搵到新工人,但已準備今個星期六炒佢。

希望有經驗的媽媽指教一下,謝謝!

大宅

我朋友又係咁o架case, 不過佢做得好絕o架wor......唔知您做唔做得出Jar!! 有興趣PM我啦, 因為唔想比工人姐姐知...

原帖由 Utopie 於 10-2-4 09:41 發表
我bun bun問財務公司借左錢,收到財務公司追數的信,好驚.....我要點做?

她來了3個月,工作表現及態度都極差,雖然我未搵到新工人,但已準備今個星期六炒佢。

希望有經驗的媽媽指教一下,謝謝! ...

jloklok  please teach me ! tahnk u  發表於 11-10-19 13:30

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 五月MaMa 於 10-2-4 09:49 發表
我朋友又係咁o架case, 不過佢做得好絕o架wor......唔知您做唔做得出Jar!! 有興趣PM我啦, 因為唔想比工人姐姐知...

可唔可以e mail 我? Thanks
[email protected]

大宅

巳回覆!!

原帖由 Utopie 於 10-2-4 09:41 發表

希望有經驗的媽媽指教一下,謝謝! ...

大宅

好媽媽勳章

My maid is pretty good, ok in work, but she borrow money from me, and will deduct partially her salary as repayment, but she keep advance the next month's salary again and again. Very annoying. But what can i do? I have my daughter (7 months old) in her hand!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 五月MaMa 於 10-2-4 11:24 發表
巳回覆!!

收到,真係好橋,大快人心,我條氣比隻6日dirty丫烏激親,咗你篇野,好舒服.
Many Thanks 恭喜發財!

別墅

[quote]原帖由 五月MaMa 於 10-2-4 11:24 發表
巳回覆!!

五月MaMa

可唔可以e mail 我? Thanks

別墅

looks interest. Can send it to me ?

瑩瑩 Blog
http://hk.myblog.yahoo.com/hello-yingying

大宅

各位媽媽, 如果我未回覆的話,請PM多次啦!! BK有o的問題攪到我唔知覆o左未!!

複式洋房

五月媽媽,我都想知,可否pm我?

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

原帖由 五月MaMa 於 10-2-4 09:49 發表

五月媽媽,可以也PM給我嗎? 謝謝!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章

Hi 五月MaMa,

Can you please PM me. Many thanks.

原帖由 五月MaMa 於 10-2-4 11:24 發表
巳回覆!!

男爵府

五月媽媽,我都想知,可否pm我?

大宅

pls pm me also.

大宅

Hi 五月MaMa,

Can you please e-MAIL me. Many thanks.

MY E MAIL: [email protected]

大宅

不如公開教下大家啦, 好唔好? 咁咪不用次次PM大家都學到野!

禁止訪問

子爵府

但係班杏+橙一樣可以PM 問點做, 佢地都無野好做, 咪幫班PK 攪下屎

原帖由 傻BB 於 10-2-6 00:49 發表

唔好公開
呢度好多工會d 杏加橙喺度架~
廢事教精班 x 街!

禁止訪問

洋房

pls. email me as well... Thanks.

首頁
12345...7

尾頁

跳至