跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問係咪唔洗我做設計遊戲啦,因我之前覆左

原帖由 kb7724 於 10-2-5 15:41 發表
為免到時混亂, 各位要考慮當日可否分身, 因為又要同自己bb玩, 又要出來幫手架~ 仲有以下橙色位置未有人幫手.....

請各位對號入座, 25/2前無人回應就取消~

mc: 2位 (1.mad .2. vivi ) ---confirmed
搵sponser, 安 ...

子爵府

畀面勳章

我係指,,,, 我新手義工~ mouth:

大宅

好媽媽勳章

mc: 2位 (1.mad .2. vivi )
搵sponser, 安排領取禮物: 2位 (1-cat, 2-???)
設計遊戲: 2位 (1. cat 2. vivi )(但係大家有意見都可以提出架)
當日reception: 4位 (1.angela , 2.Vicky 3. Joelse+魚毛哥哥 4. 健仔媽)
當日場務: 3位 (1.ivy , 2.winnie 3.Elaine)
print lable: 1位 (Rostia-年年如是,緊守岡站)(亦可請大會安排工作)
大會攝影: 2位 (露比媽負責)
當日佈置: 3位 (1.嵐嵐豬媽媽 , 2.......)

今次party 只限0806 BB
My Blog:  [http://hk.myblog.yahoo.com/caca-caca]

大宅

好媽媽勳章

參加左咁多次你地搞既活動,今次好想幫下手.各位多多指教啊~ !

My Blog:  [http://hk.myblog.yahoo.com/caca-caca]

大宅

畀面勳章

好!咁多次活動,都未試過咁踴躍報名做義工,到目前已經達目標人數!

我會盡快更新工作表!

多謝支持!

男爵府

Cat,

justiseling 想幫手設計遊戲,我地歡迎到極啦

搵sponser, 安排領取禮物: 2位 (1-cat, 2-???)
設計遊戲: 2位 (1. cat 2. justiceling )(但係大家有意見都可以提出架)
當日reception: 4位 (1.angela , 2.Vicky 3. Joelse+魚毛哥哥 4. 健仔媽)
當日場務: 3位 (1.ivy , 2.winnie 3.Elaine)
print lable: 1位 (Rostia-年年如是,緊守岡站)(亦可請大會安排工作)
當日佈置: 3位 (1.嵐嵐豬媽媽 , 2.......)

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

麻煩各位可以幫忙做義工媽媽嘅PM我OR CATHY OR MAD留個聯絡方法,方便大家可以相談PARTY事宜,謝謝

大宅

Justiceling, 唔好誤會, 因為無對號入座, 所以有d混亂~ 有義工當然大家歡迎啦~
其實, 一個party點止咁少野攪吖, 不過, 有人support下, 攪既信心都大d

阿mad講得啱, 我地cut義工喇, 無寫明做咩崗位既, 到時候會再安排~
多謝大家賞面!
原帖由 justiceling 於 10-2-5 16:15 發表
我想問係咪唔洗我做設計遊戲啦,因我之前覆左

大宅

愷晴原本都是6月出世,但佢早產1個月多,如果你地個Party係安排在星期六,我可幫手做義工.愷晴可以係屋企比姐姐睇住.

大宅

哈哈!我以為滿晒額唔使幫手,上年無幫手今年都想幫下手,希望唔好幫到一獲泡 :)

原帖由 kb7724 於 10-2-5 17:50 發表
Justiceling, 唔好誤會, 因為無對號入座, 所以有d混亂~ 有義工當然大家歡迎啦~
其實, 一個party點止咁少野攪吖, 不過, 有人support下, 攪既信心都大d

阿mad講得啱, 我地cut義工喇, 無寫明做咩崗 ...

大宅

好媽媽勳章

設計遊戲: 2位 (1. cat 2. justiceling )(但係大家有意見都可以提出架)
當日佈置: 3位 (1.嵐嵐豬媽媽 , 2.Joy, 3......)

恩琳blog - [http://hk.myblog.yahoo.com/hello_joyjoy2008]

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

原帖由 bencat 於 10-2-5 13:08 發表
麻煩各位可以幫忙做義工媽媽嘅PM我OR CATHY OR MAD留個聯絡方法,方便大家可以相談PARTY事宜,謝謝

我銀行戶口號碼你都有,無理由冇我電話架?
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

大宅

好媽媽勳章

CAT,
我電話號碼無改,都係個個....你無既我再俾過你呀......

大宅

搵sponser方面我都可以幫手揾下.

大宅

各位義工, 得閒send個email 去 : [email protected] 留低方便聯絡你既email, 我地會以email 傳遞有關party既細節, thanks!

大宅

遲咗報名, 有物可以幫手就出聲喇!

別墅

Mad,你琴日send比我有關義工媽媽個私人信息我睇唔到入面D內容呀!可唔可以再send多一次比我呀?Thx!
http://hk.myblog.yahoo.com/vickylp67

大宅

畀面勳章

最近bk個pm系統唔知係咪upgrade梗,好多問題出現!

原帖由 happymami833 於 10-2-2010 12:32 AM 發表
Mad,你琴日send比我有關義工媽媽個私人信息我睇唔到入面D內容呀!可唔可以再send多一次比我呀?Thx!

別墅

原帖由 mademoiselle 於 10-2-10 10:39 發表
最近bk個pm系統唔知係咪upgrade梗,好多問題出現!

都係睇唔到!!
http://hk.myblog.yahoo.com/vickylp67

大宅

畀面勳章

冇咩特別嫁!只係叫你哋send個contact俾cathy咋~哈

原帖由 happymami833 於 10-2-2010 07:39 PM 發表

都係睇唔到!!

首頁

尾頁

跳至