跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問他們d態度是否好差?
因為我今日打算去買條牛仔布款嘅褲(即唔係硬布料)比小朋友,可能我講得唔好,個長髮圈毛姐姐就有少少串嘅口吻話(個樣有d不滿咁),即係棉質料。咁我見你d態度咁差我都唔答佢,只係接左佢俾我條褲仔睇,睇完就俾返佢就走。
走左之後原來我亞媽聽到圈毛姐姐話我"又揀唔0岩",我真係火都嚟!你d態度咁我點會幫你買呀!

男爵府

Yes, I tried before, if you don't buy things.... attitude will not so good. However, the quality for the clothes not bad, especially when they are under discount, seems good.
http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

大宅

我都入過去睇, 但我都覺佢地態度唔好, 因為我買時已見入面有人打緊麻雀, 只有一個中年男人睇鋪, 我拎起件衫睇(是7碼),我問佢有冇9碼? 佢就問我小朋友幾大? 我話2歲半, 佢話咁洗咩穿9碼? 當時佢語氣真係好冇禮貌架, 我咪話我想買大少少嘛, 佢話咁都唔洗買咁大丫, 我心唸你都顛線, 我係消費者, 你理得我買幾大, 跟本佢就係冇9號碼, 所以我以後都唔會再入去睇。

子爵府

好彩咋!我仲以為係我有問題。
多謝你哋嘅回覆。
我以後都唔會再入呢嘢。

珍珠宮

畀面勳章

所以我唔會入去買野! 又唔係咩名牌... (唔明點解佢仲可以開咁大間SHOP做咁耐).

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Teresa 於 10-2-9 00:23 發表
所以我唔會入去買野! 又唔係咩名牌... (唔明點解佢仲可以開咁大間SHOP做咁耐).

X 2:;pppp:
仲要價錢唔係平~MK貨囉~
http://www.uwants.com/attachments/day_071009/20071009_ac433c37df94829a0fffH86bsiiFClBw.gif

大宅

上次我攞住一大袋野,都未入去,個長髮女人已經問我要咩,我話睇下d頭飾,佢立刻話冇呀冇呀,驚死人偷佢野,我以後都唔入去

大宅

大宅

畀面勳章

係呀, 佢地兩個態度真係好差, 佢地俾人既感覺, 好似我地係度偷野咁, 想自己睇下先, 佢都唔like咁樣, 我覺得我俾錢買野仲要受佢地氣, 所以我都無幫襯就走.

大宅

好在大家報料, 唔駛唔覺意行左入去受氣~

子爵府

我見佢開左都有幾年,所以先入去睇下咋!點知佢哋d態度咁差。

洋房

我都極認同他們態度差,所以我只幫襯過一次,我以後也不去那間啦!!

大宅

係唔係X林童裝? 好似做左好耐?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀,態度勁差,不過係利園西街(唔知係東街定西街)都有一間X林童裝,態度比石塘咀果間好少少(都唔算好),不過有時佢地賣D韓國衫褲都幾靚,但個價錢重靚。

禁止訪問

別墅

我都試過啦, 佢地d態度真係超惡劣, 連我另一個同事都撞過板, 我都係有你們以上所講的經歷, 我同我老公講, 佢地d價錢唔平, 但態度就超唔好, 我以後都唔會再入去呀, 全香港又唔係剩得佢一間賣小朋友衫

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

衰到冇人有~~!!!

子爵府

虎到金來勳章 DHA勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

覺得佢地d display幾靚,
但入到去覺得d野太貴,而未買過野. 好彩未受過氣.

物佢地d態度咁唔好,咁點解仲可以開咁多年?

子爵府

好媽媽勳章

我都試過呀,講起o黎應該係兩年前的事,我同囡囡兩老表係包點先生買左包,o甘一人食一個行左入去睇下d衫o羅,我地一入去,個女人就見我睇o黎睇去,就叫我去睇特價區,話果d一百蚊兩件,跟住叫我囡佢地食緊野唔好摸d衫,我聽完就即刻拉佢地走,之始就無入過去了
lee間野呀狗人看人底,一定唔去幫佢買,又唔係得佢一間童裝

大宅

好媽媽勳章

重有次次你入去買一件, 佢都狂 sell 你買第 2,3,4,5 件 ...

我話唔好勅, 唔係好鐘意, 呢件得勅. 佢就猛問你咩唔好, 點解唔鐘意, 跟住自己問我個女鐘唔鐘意呀, 呢件好唔好呀, 個件鐘唔鐘意呀 (重係個公仔度除衫出來比我個女), 叫媽咪買啦.

我唔買就攪到我個女喊lor.

首頁

尾頁

跳至