懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔通樓主係徐子淇? 因為生左2個女, 追仔有壓力所以上黎發癲?
定還是佢幻想自己係千億新抱呢?

我宜家得23歲ja, 都陀緊一個, 唔好成日話人地老啦樓主, 你都有老既一日嫁ja~
你宜家有老公錫, 但你老公係咪一世都錫你又另一回事, 分分鐘你口中既"唔老女人"婚姻幸福白頭到老, 你老公又有錢得滯身痕去搞d18歲36-24-36 索0靚妹嫁, 積下口德啦, 唔係既話到時唔知邊個真係又老又生左2件, 唔夠人地d 0靚妹fight 喇~~苦口婆心, 接受吧啦~

公爵府

我相信樓主講o既說話,就算你而家好幸福好有錢咁又點,人最重要係識得尊重別人,連最基本o既品德你都無點能夠教好下一代,唉

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢10年1月21日嗰個"我怕我太幸福"post先話"月入加埋十幾萬"....今朝又話"我哋加埋賺十幾萬已經差唔多兩年前嘅事 lu"

男爵府

原帖由 ddaa 於 10-2-18 12:06 發表
唔通樓主係徐子淇? 因為生左2個女, 追仔有壓力所以上黎發癲?
定還是佢幻想自己係千億新抱呢?

我宜家得23歲ja, 都陀緊一個, 唔好成日話人地老啦樓主, 你都有老既一日嫁ja~
你宜家有老公錫, 但你老公係咪一世都錫你又 ...

睇到我都唔抵得........要回應吓........我唔識徐子淇........不過........相信除子淇應該相當有教養........無必要出d咁低俗既主題黎晒命........樓主你young都點.......無d修養.......又無品........得........低俗可以用黎形容你.

哈哈.......衰多口.......而家連個樣都比人起埋........咪當我哋班香港C9係流先得架........自以為又靚又後生又有錢........點知........係無腦既.

珍珠宮

好媽媽勳章

正所謂面係人哋俾, 架係自己丟嘅... 咁"潮"同咁"型"嘅媽媽真係第一次見, 樓主講得啱, 呢度比較適合平常人, 你都係返火星啦

btw, 既然做少奶奶, 得閒學吓插花陶藝, 去吓打golf, 有助增進修養, 再唔係搵其他有錢闊太行街shopping high tea, 去bk蒲唔啱樓主身份呀.

等待驗證會員

人地當你係笑話,你仲以為自己好威~~唉,其實你老公月入幾10萬,你就以為自己好有錢…投資有幾10萬profit,又以為自己好叻,咁樣已經知道你有幾有錢啦~~ 你真係好趣緻架喎

原帖由 baby_hc 於 10-2-18 10:42 發表
嘩! 做乜鬼新年流流我去玩咗幾日返嚟你哋仲煲緊呢個 post? 我以為我無聊口賤有問題啫,原來你哋都唔弱! 靜係講對鞋都可以講成版... 勁呀!仲有你哋負責點相嗰幾為,可唔可以意見一致 d 呀? 都唔同人嚟嘅? 唔好求其搵到有條女 ...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

我都睇你唔過眼,只贈你一夠:"積下口德"喇你 ,係咁抬高自已,踩低別人!

你有錢又點?我地呢度BK媽媽無人睇得起你呀

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

人格破产
原帖由 hudsonchui 於 10-2-18 13:05 發表
我都睇你唔過眼,只贈你一夠:"積下口德"喇你 ,係咁抬高自已,踩低別人!

你有錢又點?我地呢度BK媽媽無人睇得起你呀! ...

~~~O猪 ma要生个健健康康既白白猪 :P~~~
~~go go go~~

大宅

原帖由 baby_hc 於 10-2-18 10:42 發表
嘩! 做乜鬼新年流流我去玩咗幾日返嚟你哋仲煲緊呢個 post? 我以為我無聊口賤有問題啫,原來你哋都唔弱! 靜係講對鞋都可以講成版... 勁呀!仲有你哋負責點相嗰幾為,可唔可以意見一致 d 呀? 都唔同人嚟嘅? 唔好求其搵到有條女 ...

乜你唔係年29準備生第2個o羊( 你自己係第1個post 講既,唔記得左喇 ?) ? 乜仲未生呀?還是岩岩生完就去玩幾日呀 ?小心身體呀 ,妹妹,生完唔休息,第日老左你就知味道

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

你個Topic肯定係會成日上頭條,因為個個都睇唔過眼,贈番你幾句呀!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

算啦…佢都認自己口賤無教養…
我地明知佢吹水唔抹咀…
自己要作大但又唔睇返作過咩
同佢癲佢咪仲開心…
由得佢以後自己開post自講自答仲好啦!

子爵府

畀面勳章

你唔係大陸喱,但成日話自己點有錢同d暴發大陸喱有乜分別姐,咪又係咁庸俗。乜你覺得自己好有錢咩?真係有錢果d係唔會成日同人講自己好有錢。唔該你啦,你真係唔覺得自己好無品架喎。祝你d細路好運啦,有個咁嘅阿媽!

珍珠宮

好媽媽勳章

我鄧你兩個小朋友可憐

伯爵府

淨係睇佢寫嘅嘢都覺得佢好乞人憎呀! 火都嚟埋 唔好再响呢度發噏瘋la!

伯爵府

我覺得樓主可能真係有妄想症,前言不對後語。

我唔係講晦氣說話,我真係有個朋友有妄想症,佢仲扮另一位朋友係 facebook 開咗個 account 話個朋友鍾意自己~~

所以我信樓主架,佢可能都知自己有病,有時佢都唔想。大家放過佢啦。

原帖由 lovehimhim 於 10-2-18 13:24 發表
你唔係大陸喱,但成日話自己點有錢同d暴發大陸喱有乜分別姐,咪又係咁庸俗。乜你覺得自己好有錢咩?真係有錢果d係唔會成日同人講自己好有錢。唔該你啦,你真係唔覺得自己好無品架喎。祝你d細路好運啦,有個咁嘅阿媽! ...
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

男爵府

樓主的確係有病......有D人學歷低, 樣子羞或身體有缺憾 , 形成自我形象低, 自卑, 往往便會大作一番, 目的令自己心靈得以安慰, 怕且, 樓主你都係呢類有病態既人, 真係戥你可憐

首頁

尾頁

跳至