跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

想問係咪FACEBOOK, EMAIL, BK是但回覆一個, 唔駛三樣都回覆係咪???因為三個MEDIA我都見到同一樣野呀!

原帖由 灝灝B 於 10-2-25 15:11 發表
啱啱已聯同Quotation send 咗e-mail 俾大家,麻煩大家睇完後盡快回覆,thanks a lot!

以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

禁止訪問

大宅

係ga!是但覆都得ga la,我都收到你嘅reply ga la!

原帖由 Manwah 於 10-2-25 18:56 發表
想問係咪FACEBOOK, EMAIL, BK是但回覆一個, 唔駛三樣都回覆係咪???因為三個MEDIA我都見到同一樣野呀!
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

大宅

你pm你d 資料我la,等我send d details 俾你la!

原帖由 angelklf0131 於 10-2-25 21:39 發表
我都去丫
1. NickB B - option 1, 3
2. Pat0325 - option 1 & 3
3. JYchan - Option 1,3 & 4
4. li723 - Option 1 & 3
5. mingplay - Option 1,3 & 4
6. 水太太 - Option 1 & 3
7. kadragon - Option 2 or 3
8. Sup ...

hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

大宅

各位:

同大家講聲先!我有以facebook & e-mail 通知咗大家嘅!so 大家是但覆我一邊就ok ga la!仲有麻煩大家3/3前回覆,thanks ~

另option 3 --- playgroup 形式唔駛諗la,因check晒場地無可能,so 只可以進行outdoor 即option1嘅慶祝活動咋!

大宅

又仲有一半mami 未覆我ar!麻煩盡快回覆la,早d知,我可以早d轉plan,唔駛掃自己 & 想一齊玩嘅mami 興ma!please ~

男爵府

育兒性格勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

林林媽:

真的不好意思, 其實我想去, 但由於我宜家有多一個五個月大的BB 方便去那些地方嗎? 如果之前要幫手整野的話我可以幫手.

同埋, 係唔係要之前覆左先會收到E-Mail和facebook message的呢?

大宅

你諗諗嗰個Location 同上次去錦田鄉村俱樂部差唔多,首先如你2夫婦帶2個小朋友,你怕唔怕辛苦吖?!或者你有無屋企人會同埋你哋一齊去,可以share 吓你哋嘅辛苦,因我諗5個月bb 應該都係要靠你, 2歲bb就靠daddy ga la,呢次活動無限人數嘅,so 你考慮一下la!

另事前準備就真係無咩,係家陣等大家回覆,一夠一車人我就confirm 旅行社ga la,再多咗嘅family 就唔好意思ga la!so 早覆有著數囉!

原帖由 cpwendy 於 10-2-28 00:58 發表
林林媽:

真的不好意思, 其實我想去, 但由於我宜家有多一個五個月大的BB 方便去那些地方嗎? 如果之前要幫手整野的話我可以幫手.

同埋, 係唔係要之前覆左先會收到E-Mail和facebook message的呢? ...

大宅

1. NickB B - option 1, 3
2. Pat0325 - option 1 & 3
3. JYchan - Option 1,3 & 4
4. li723 - Option 1 & 3
5. mingplay - Option 1,3 & 4
6. 水太太 - Option 1 & 3
7. kadragon - Option 2 or 3
8. Superbeagle - Option 1, 3
9. swingie-Option1,3
10. tps0701-Option 2 or 3
11. sarahwu - Option 1, 3 or 4
12. giselewong - Options 1, 3 or 4
13. Goby - Options 1, 2 or 3
14. MANWAH - OPTION 1, 3
15. shirleypeter - Option 1 & 3
16. Horriblefai - Option 3 or 4 (得下晝得閒咋!)
17. 星星沙 - Option 1 or 3
18. Irene06 - Option 1 and 3
19. qinie -option 1 & 2
20. janwsy - option 2 or 3
21. SzeHang - option 1,3
22. iusiube- option 1, 3

23.lokhim - option 1, 3
24. jesschanls - option 1, 3
25.精靈女巫2A1B
26.angelklf0131-option1,3
27. cleverbb - option 1 & 2

大宅

好媽媽勳章

林林媽:

我地一家3口要退出因為3月24日要出發去溫哥華探親20日4月11先返.

你地玩得開心d啦...日後有節目再預埋保保B呀.

辛苦曬您!為大家搞function

大宅

sorry ~ 各位,

因姑仔上星期五跌親,好嚴重嗰隻,返咗嚟娘家方便6299照顧,so 我要做返全職媽湊返林林,回覆大家比較慢,唔好意思!

今日內我會再send e-mail 俾未收到嘅mami,亦希望今日可以出到個投票list 俾大家望望,因呢個月真係好忙,好想可以今個星期內完成晒所有程序,28號開心出發!

未覆嘅快d覆,收到嘅都快d覆,想去嘅都快d搵我!thanks 大家合作!

大宅

捱住眼瞓做到個報名LIST la!未reply嘅family麻煩join 唔 join都快dd la, 麻煩晒!

BK Location Lunch
灝灝B 香薰園 BUFFET
NickBB 香薰園 BUFFET
Pat0325大棠荔枝園 BUFFET
JYChan 大棠荔枝園 BUFFET
li723 香薰園 BUFFET
水太太 香薰園 BUFFET
Superbeagle 大棠荔枝園 BUFFET
sarahwu 香薰園 BUFFET
Goby ALL BUFFET
Manwah ALL BUFFET
Shirleypeter 香薰園 BUFFET
horriblefai 香薰園 BUFFET
星星沙 香薰園 BUFFET
Irene06 大棠荔枝園 BUFFET
janwsy 香薰園 BUFFET
精靈女巫 香薰園 BUFFET
cpwendy香薰園 BUFFET
Danny08香薰園 BUFFET
Sabrina Yuen 香薰園 BUFFET
Doris Wong 香薰園 BUFFET
Erica Yuen 香薰園 BUFFET
Winnie Lau 香薰園 BUFFET
Iris Ng 香薰園 BUFFET
Bell Cheng香薰園 BUFFET
gislewong 室內party
mingplay 未reply
kadragon 未reply
qinie 未reply
Sze Hang 未reply
iusiube 未reply
BBlokhim 未reply
jesschanls 未reply
anglklf0131 未reply
cleverbb 未reply

家陣睇嚟香薰園嘅機會好大,等我聽日再搵搵旅行社先!

洋房

林林媽~~我收唔到貓呀~~可唔可以send多一次比我呀~~~~唔該晒~~~~~~

別墅

辛苦哂!林林媽!Thank You!
原帖由 灝灝B 於 10-3-2 01:16 發表
捱住眼瞓做到個報名LIST la!未reply嘅family麻煩join 唔 join都快dd la, 麻煩晒!

JYChan 大棠荔枝 ...

大宅

我就係無你e-mail address ar, 你pm 我la ~ thx!

原帖由 mingplay 於 10-3-2 04:29 發表
林林媽~~我收唔到貓呀~~可唔可以send多一次比我呀~~~~唔該晒~~~~~~

洋房

洋房

原帖由 澄澄b咪咪 於 10-3-2 23:46 發表
我哋(2a1b)都想參加 2 years party,會否太遲? b女澄澄3月27日生日 ,請pm我,Thanks.....
會員m272

大宅

PM 個E-MAIL ADDRESS 嚟la ~ 我send details俾你la ~
welcome ar!

原帖由 澄澄b咪咪 於 10-3-2 23:55 發表
我哋(2a1b)都想參加 2 years party,會否太遲? b女澄澄3月27日生日 ,請pm我,Thanks.....
會員m272

別墅

辛苦晒, 林林媽!

大宅

林林媽,

I would like to join 2A+1B

member no. M269

首頁

尾頁

跳至