跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

deleted

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

10/4 TEA BUFFET

1. Wandy
2. Ka_wai
3. Kwan

子爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

to all,
多謝大家關心,我今日第一次電,都唔覺得有咩唔妥。

cherly,
thanks!我一定[size=large]妥妥妥

pinkybebe,
我係甲狀腺cancer番發,所以要做電療,唔洗擔心,我會無事架! 快d報名食tea buffet啦!

聰明豆, lovelymom,
你地星期日去完試堂咪過黎一齊食囉,唔食齋吹水都好呀!

子爵府

howangma,
無事就好囉,你要小心身體呀!唔好咁辛苦啦,唔你我唔肯過你架!

kwan,
星期日我會帶大小姐,不過小少爺就要諗下先呀!

大宅

Hi all,

I'm no.3 ........
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

伯爵府

報到

wandy,
你又要禧禧同jasper受雙思之苦

侯爵府

[size=large]吾該哂, 煒良ma!!!!

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

點會橫屍街頭呀!完咗pg你同lovelymom一齊過嚟咪得囉!嗱!你唔去tea我都唔去架!去啦....去啦!jason要test架我都"蛇"出嚟!

妳地班少奶奶就話去邊都得啫! 我重要開工架! 去完試堂返到去都成3點幾喇, 體諒下啦! :-( :-(

伯爵府

cherly,
比你打了"尖"做了亞四添, eeee, 唔濟呀 :-(

大宅

咦!原來亞 kwan 噚日生日喎 ......

補祝您:
[size=medium]生日快樂、日日開心、時時咁靚、囡囡聰話!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

侯爵府

Kwan 寫道:
聰明豆,
你唔去就真係 橫屍街頭
你去邊樹pg, 最多就下你去近你點啦! 你同lovelymom都要出來呀!

吾好咁啦! 我會比我老公姦完再刹, 刹完再姦架! 仲大鑊呀! :-( :-(

大宅

kwan,
唔緊要 ..... 亞四(打雜) he .... he ....
= 施比受更有福吖嘛!! 証明你有福呀! :lol:

Kwan 寫道:
cherly,
比你打了"尖"做了亞四添, eeee, 唔濟呀 :-(

侯爵府

cherly 寫道:

補祝您:
[size=medium]生日快樂、日日開心、時時咁靚、囡囡聰話!!

係咩! 係咩!

[size=large]Kwan,
越黎越索! 老公越黎越聽話! jasper越黎越乖!

伯爵府

cherly,
喂喂, 我係5月6日喎, 係下個月的昨日喎, hehe, 不過唔好收返好說話, 下個月再講過啦

cherly 寫道:

補祝您:

伯爵府

咪好law, 可能一個唔覺意生個多靚bb陪下kinki呀 未得講價呀, 要來呀, 一係叫kinki自己坐車來啦

聰明豆 寫道:
吾好咁啦! 我會比我老公姦完再刹, 刹完再姦架! 仲大鑊呀! :-( :-(

侯爵府

cherly,
咁妳今個sunday係咪可以去試堂架! 如果係我打去加埋喇!

shirley & pinkybebe,
嘩! 妳地真係有兩個寶喎! 依傢好多老人家都吾肯湊仔架喇!

侯爵府

Kwan 寫道:
cherly,
喂喂, 我係5月6日喎, 係下個月的昨日喎, hehe, 不過唔好收返好說話, 下個月再講過啦

係喎! 係喎! cherly好少失手架喎! 吾緊要啦! kwan, 照收可也囉!

ee! 原來Kwan, ka_wai, howangma都係五月架!

伯爵府

煒良媽,

thanks!

各位,

我出一出去食飯返嚟你哋已經開始玩報到啦,我而家排第幾我都唔知tim。

聰明豆,

係喎, 原來我同kwan, howangmami同一個月架,咦..!我哋使唔使搵d嘢嚟搞吓呢?

唔怕啦,俾你老公姦完再殺,殺完再姦 咪會益咗你囉! 當係陪吓wandy麻。一次咁多啦食飽先返去開工啦。都係個句如果你唔出我哋搞唔成架la。

大宅

kwan,
我真係記錯今個月係五月架,我今朝飲包四月到期既鮮奶的仲以為飲咗過期奶添! ....... 下個月再祝過 .....

聰明豆,
he ..... :mrgreen: 唔好意思 ...... "線"埋你添!好呀,你幫我報名吖,要乜資料呀?等我 PM 比你。

子爵府

Kwan 寫道:
你又要禧禧同jasper受雙思之苦

jasper,
你都知禧禧好鍾意扭抱,俾d時間wandy ee諗下啦,可能會帶佢黎都唔定架!
wandy ee上 :mrgreen:

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

係喎, 原來我同kwan, howangmami同一個月架,咦..!我哋使唔使搵d嘢嚟搞吓呢?

妳地要去"麥記"開生日會呀!

首頁

尾頁

跳至