美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

DHC Facial Scrub

o岩o岩收到佢本4月份本catalog, 隨 catalog 送左一包 Facial Scrub 試用裝, 用完之後真係好正, d 皮膚從未如此乾淨過
Detail info, Please Click Here

男爵府

Re: DHC Facial Scrub

真係咁正?我都未試

洋房

[quote]
pcsiauw 寫道:
o岩o岩收到佢本4月份本catalog, 隨 catalog 送左一包 Facial Scrub 試用裝, 用完之後真係好正, d 皮膚從未如此乾淨過

我都用左呀, 我都覺得好好, 正打算買, hk$125真係好抵, 而家仲有得儲分, 一蚊一分, 滿一定數量仲有野換, 真係好鬼抵.
WING WING :lalala: ;-) 8-) :-D

大宅

happyvv 寫道:
真係咁正?我都未試

me 2呀~等我今晚試下先~!!

子爵府

我都用左, 不過我就麻麻,用完之後好乾啊
:-D

大宅

wl1231 寫道:

我都用左呀, 我都覺得好好, 正打算買, hk$125真係好抵, 而家仲有得儲分, 一蚊一分, 滿一定數量仲有野換, 真係好鬼抵.

你知唔知佢儲分有冇限期ga?

大宅

我用完覺得塊面真係好乾淨,不過乾咗少少.
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

洋房

小白兔 寫道:
[quote]
wl1231 寫道:

你知唔知佢儲分有冇限期ga?[/quote]

咁我又唔知喎, 你可以去dhc.com睇下
WING WING :lalala: ;-) 8-) :-D

男爵府

[quote]
pcsiauw 寫道:

點解我收唔到catalog o既?

大宅

我都收到呀!不過未用。請問點用?(即幾時用,化妝水後?面霜後?等等)

男爵府

我都收到佢地既sample, 用果下覺得 "鞋" 到飛起, d砂粒勁粗, 洗完塊面好似乾淨左, 不過就走左幾粒砂入眼, "銀" 左我幾日, 果幾粒砂先至走返出黎...
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

複式洋房

我都覺得d砂粒粗咗少少!

侯爵府

請洽有無用過 DHC 的清爽細膚美肌水 / 柔嫩美肌水 /滋養補濕美肌水 ? 邊隻好用d?

輕柔保濕乳好用嗎

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

肥寶寶, 我係當洗面咁用咋

初初用時, 一撻落塊面度, 我都嚇左一跳架, 心諗, d 磨紗粒粒咁鬼粗, 有冇攪錯架 但係因為我已經撻左落塊面度, 咁就唯有繼續磨多兩下就算啦, 點知過完水之後, 真係要嘩一聲呀, 估唔到可以洗到塊面滑一滑, 又乾淨, 我之前都有用過其他牌子 (Chanel, Shiseido 等), 又貴又無乜用 :tongue: 用過 DHC 之後, 以後都唔會諗其他牌子啦

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我今日都試佐, 覺得幾好用.

大宅

pcsiauw 寫道:
肥寶寶, 我係當洗面咁用咋

初初用時, 一撻落塊面度, 我都嚇左一跳架, 心諗, d 磨紗粒粒咁鬼粗, 有冇攪錯架 但係因為我已經撻左落塊面度, 咁就唯有繼續磨多兩下就算啦, 點知過完水之後, 真係要嘩一聲呀, 估唔到可以洗到塊面滑一滑, 又乾淨, 我之前都有用過其他牌子 (Chanel, Shiseido 等), 又貴又無乜用 :tongue: 用過 DHC 之後, 以後都唔會諗其他牌子啦

pcsiauw,
謝謝,唔該晒,咁我識用啦!
過兩天試下先。

男爵府

Mummy 寫道:
我都收到佢地既sample, 用果下覺得 "鞋" 到飛起, d砂粒勁粗, 洗完塊面好似乾淨左, 不過就走左幾粒砂入眼, "銀" 左我幾日, 果幾粒砂先至走返出黎...

要小心!!即刻洗眼丫麻!!咁危險架你........

我都收到4月刊都係未用,我都試下先~

男爵府

我都覺得沙粒粗

洋房

皮膚易紅易敏感少用為妙<---勁同意呀!
我用左包sample,面珠紅左+起左"難"兩日呀 :-(

大宅

那些粒狀真的大粗,而且有很"利"的感覺,用了一次便不敢用啦
讀書只係人生一部份,
孩子有良好心理質數, 才可勇往直前。

首頁

尾頁

跳至