自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問各位有無呢?(中吾到六合彩頭獎吾計)

男爵府

有!

1) 就係阿麻見唔到結婚 ;
2) 我無本事供養到阿爸, 令佢年過 60 都仲要做野 ;
3) 無生外孫俾佢見到兒孫滿堂...

有太多...不能盡錄!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有.

1)未盡孝道, 爸爸已經仙遊.
2)"姑"負咗一個好男仔. (唔好笑我)
3)婆婆走時, 送唔倒佢

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

i/ 呀爸見唔到我出嫁.
ii/ 未有好好盡孝道
iii/ 白費左一年時間
iv/ 無左呀b

公爵府

好媽媽勳章

1)囝囝
2)囝囝
3)囝囝
.
.
.
.
你的人格如何,你的人生亦必如何!

珍珠宮

熱血金章

咁啱既, 我今日講左3次. 好後悔.
10年前入伙, 冇做好個地板, 而家好後悔呀!
成屋都係野, 想轉都冇得轉. 頭痛!!!
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

男爵府

太多...

侯爵府

暫時未有!

子爵府

有好多~~
阿爸賣咸鴨蛋個刻未能趕到佢身邊...
阿媽個時想賣咸鴨蛋(因阿爸包二奶)..我未能阻止....但好彩仲未賣.....住了—星期多icu
細b病發個時.我遲左十幾分鐘送佢入院......(我唔知佢病發,我估佢同我玩,後來先知佢病發中...)
自己....太多....不能盡錄...

侯爵府

好媽媽勳章

1)爸爸睇唔到个孫出世
2)自已冇本事...末能令父母享福

大宅

邊個笑你,我幫你「獎」佢咀。
原帖由 kc_01k 於 2010-3-5 23:28 發表
有.

十年前我遇到一個男人,d朋友個個都話我喜歡佢,佢亦喜歡我。但係我地嘅timing好差。呢十年嚟,佢要我嘅時候,我就發緊夢。到我表白之時,他又猶疑不決。到佢決定咗揾番我,我又因為佢拒絕我而走咗去。到我弄清楚自己心意再番去揾佢,佢又唔知行咗去邊。

我唔知佢是否一個好男人,但得唔到嘅,永遠最窩心。所以我亦好肯定,佢呢世都唔會忘記到我。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

中學揀科時因為唔鍾意某個miss,賭氣無選修美術(唔怕羞講句我係有天份亦攞過獎),結果揀咗自己唔擅長又無乜興趣嘅科,傻下傻下咁過!每次諗起都覺得自己好幼稚,明明自己係想入廣告界,但係一時意氣就無得再返轉頭... 比較慶幸嘅係因為呢個錯嘅決定,令我認識到我老公

男爵府

決定凑仔做全職c9,而家好想返工。

伯爵府

重未生到仔比我娘睇囉,吹左好多年啦!睇緣份啦!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

原帖由 AA1107 於 10-3-5 23:21 發表
有!

1) 就係阿麻見唔到結婚 ;
2) 我無本事供養到阿爸, 令佢年過 60 都仲要做野 ;
3) 無生外孫俾佢見到兒孫滿堂...

有太多...不能盡錄!

我也是, 老豆60幾歲,仲要做野,媽咪都做野,但我無本事,無好多錢比到佢地駛到,細佬仲讀緊書,唔根本唔可以唔做野

仲有第3個bb無要到,好後悔

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

我唔係姑負,係冇一齊......

幾年前每一日返工都同一個男人同巴士,之後知道原來佢同我o係同一個商場返工,日日都遇好多次,次次大家都點下頭,大家都知道對對方有意思,就係冇行到o個一步

有一日落車下大雨,我冇帶傘,佢行過黎"遮"我,仲話"做乜唔帶"遮"呀??"呢次係佢第一次同我講野(真係諗返都有陽光檸檬茶廣告feel)

o個次之後好耐都冇見到佢,之後第再見到佢,原來佢轉左工,第2次見,我已經抱住個仔喇

我真係好遺憾冇狠狠咁溝佢呀 ,就係因為o個陣我有男朋友(而家係我老公)

我仲未講我最遺憾係乜tim......
我最遺憾係識到我老公呀

原帖由 kc_01k 於 10-3-5 23:28 發表
有.

大宅

Sorry about your regret, but couldn't help from laughing out loudly.........

原帖由 B媽-Blue 於 2010-3-6 16:21 發表
........有一日落車下大雨,我冇帶傘,佢行過黎"遮"我,仲話"做乜唔帶"遮"呀??"呢次係佢第一次同我講野(真係諗返都有陽光檸檬茶廣告feel)........
........我真係好遺憾冇狠狠咁溝佢呀 .......

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 B媽-Blue 於 10-3-6 16:21 發表
我唔係姑負,係冇一齊......

幾年前每一日返工都同一個男人同巴士,之後知道原來佢同我o係同一個商場返工,日日都遇好多次,次次大家都點下頭,大家都知道對對方有意思,就係冇行到o個一步

有一日落車下大雨,我冇帶傘,佢 ...我最遺憾係識到我老公呀

me too 我最遺憾都係識到隻C6
順順利利 大吉大利       

子爵府

太多,其中一項係03年無入市

首頁

尾頁

跳至