懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無預產期9月嘅媽咪?入嚟傾吓!

我預產期9月25日, 會响仁安生,你哋呢?

別墅

Re: 有無預產期9月嘅媽咪?入嚟傾吓!

我預產期係9月18日

子爵府

bubble_bb 寫道:
我預產期9月25日, 會响仁安生,你哋呢?

我預產期都係九月二十五號呀..不過會係廣華!!~~
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

我預產期9月16日.

大宅

hihi~~

我預產期9月7日.ar
應該會係瑪嘉烈生呀~

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我照超聲波的預產期都係9月7日呀!
m4maggie 寫道:
hihi~~

我預產期9月7日.ar
應該會係瑪嘉烈生呀~

大宅

咁你哋陀緊有無D咩特別嘢發生呀!例如勁嘔etc.....
我就焦點嘔, 頭三個月仲走來走去, 點知依家胎盤低. 要always bed rest呀!

複式洋房

我預產期係九月三日,但係唸緊响八月十八號度開刀生,因為怕痛加上唔想老公suffer咁耐 :wink:

我頭三個月嘔到七彩仲無哂胃口,依家就好好多,食好多野。仲開始成晚要去厠所小便 :-( 成一晚四�五次............阿B仲不停踢添!
來我的facebook專頁看看吧! www.facebook.com/AlpsBabys

珍珠宮

河馬仔,
wow! 你就好啦, 咁快就可以feel到阿B不停踢你。我完全無感覺。想問吓你係未第一胎呀?

大宅

我係9月26日, 第一胎,而家未 feel 到 bb 呀,好想快 d feel 到,到時同佢講o野有 feel d。

大宅

peaceaa1122

咁岩既
咁你會係邊度生呀?

大宅

hi all~

我都係頭三個月勁嘔,而且勁頭暈.又無哂胃口呀.. :cry:
但最近冇事喇...仲好好胃口tim ar..
但就仲未feel 到 bb 踢我呀~~

大宅

我都仲未feel到bb踢, 都好想快dfeel到.今日老公响jusco買咗個bb測心機俾我, 但係好可惜仲未聽到呀.

複式洋房

河馬仔,

我嘟係9月3日呀!
仲係第一胎咩嘟唔識,咩現在要計劃生產日期了嗎?

我仲未決定到c+,還是東區医院生產....想緊留番D錢來藷臍帶血....又不知是否需要。

大宅

BK Milk勳章

Re: 有無預產期9月

我的預產期係9月22日,會係QE生。(因為我老公係公務員)

珍珠宮

m4maggie,
未決定呀...又想舒服d去c+, 又想去瑪麗平d加儀器先進d。

m4maggie 寫道:
peaceaa1122

咁岩既
咁你會係邊度生呀?

男爵府

peaceaa1122 & m4maggie,

咁橋 ! 我都係9月7日呀 !
我係 廣華 .

洋房

喂!拉拉,我同你一樣,都係九月七日呀!

伯爵府

好媽媽勳章

moumou,

係政府醫院生, 無得request私人儲臍帶血架.
你和我是天父愛的創造 每個人有最美的夢想 
一路上彼此照亮 扶持擁抱 我們的愛讓世界不一樣
我們愛 因神先愛我們 
雖你我不一樣 我們一路唱 走往祝福的方向
我們愛 因神先愛我們 心再堅強也不要獨自飛翔 
只要微笑 只要原諒 有袮愛的地方就是天堂

複式洋房

BK Milk勳章

各位,

我的預產期是9月7日, 預計在廣華生.

首頁

尾頁

跳至