網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我幫朋友係呢間舖買咗條男裝牛仔褲,點知收咗貨覺得d料勁薄,根本就唔值$88呢個價錢,所以俾咗個"中評"佢,點知第二日佢居然朝早打長途黎講,叫我改返"好評",最多下次俾我折扣我,我心諗我下次都唔會幫襯,所以敷衍咁應咗佢
因為返緊工,根本就唔得閒理上去改,佢下晝居然又打黎
邊有d咁既人架,雖然個評語係對佢地好重要,但對我地消費者黎講都好重要,對d第一次買佢d野既人黎講,係睇評語買野
佢咁做,同呃有乜分別http://store.taobao.com/shop/view_shop.htm?shop_id=33893417

別墅

唔怪得啦,佢100%好評,一定好重視自己的評價啦。。。

侯爵府

我都覺RMB88貴wor........之前買過Zara牛仔褲都係六十幾蚊咋, 確係唔值呢個價錢

原帖由 ^曾小姐^ 於 10-3-25 21:16 發表
我幫朋友係呢間舖買咗條男裝牛仔褲,點知收咗貨覺得d料勁薄,根本就唔值$88呢個價錢,所以俾咗個"中評"佢,點知第二日佢居然朝早打長途黎講,叫我改返"好評",最多下次俾我折扣我,我心諗我下次都唔會幫襯,所以敷衍咁應咗佢 ...

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

但貨品嘅價值好主觀

若果因為價錢問題而比中評
又好似講唔通

若果自己做咗一次水魚,
最多下次唔幫襯,
如果質量同佢所描述一樣的話,
我會照比好評再加評語

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

就係條褲送咗黎之後,發覺質料已經薄,同條薄扯褲冇乜分別,兩邊袋口位又唔同樣
我個fd就係見到個個評語都"好評"咪幫襯佢,點知係條咁既野

原帖由 究竟我是誰 於 10-3-26 12:38 發表
但貨品嘅價值好主觀

若果因為價錢問題而比中評
又好似講唔通

若果自己做咗一次水魚,
最多下次唔幫襯,
如果質量同佢所描述一樣的話,
我會照比好評再加評語 ...

首頁

尾頁

跳至