跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唉, 我上星期做oscar, bb夾住唔俾我地睇, 又要等下個月啦

男爵府

屯門你就好甘快睇到,我13週照醫生話似女,叫我遲少少照得清楚d,希望係女啦
原帖由 Artin 於 10-3-30 09:35 發表
沙田仁安~ 係囡囡呀 ~~
你呢 ?

大宅

我尋日做oscar, dr話7,8成係囝,無行係囡啦(我大b係囝....)

複式洋房

回覆 1# cycream 的文章

我尋日做左Oscar, 不過條友仔另轉左個身 ....不過醫生話而家就算睇到,都只有6成準, 所以要下個月做checkup時先知喇!
好彩,佢頸皮就pass左, 係0.2, 醫生話0.3以上先係高危, 真係好感恩^^

大宅

原帖由 Rox-anne 於 10-3-31 16:48 發表
我尋日做左Oscar, 不過條友仔另轉左個身 ....不過醫生話而家就算睇到,都只有6成準, 所以要下個月做checkup時先知喇!
好彩,佢頸皮就pass左, 係0.2, 醫生話0.3以上先係高危, 真係好感恩^^ ...

我條友仔直程係爬係度,唔好話睇男女,醫生話連頸皮都度唔到,醫生係咁搞佢,佢都唔轉身,一轉就倒樹衝,係度玩野. 我醫生話7,8成準,一定又係見到jj啦!

複式洋房

原帖由 cycream 於 10-3-31 18:32 發表

我條友仔直程係爬係度,唔好話睇男女,醫生話連頸皮都度唔到,醫生係咁搞佢,佢都唔轉身,一轉就倒樹衝,係度玩野. 我醫生話7,8成準,一定又係見到jj啦!

hahaha, 百厭仔^^ 咁最後度唔度到頸皮呀!
我岩岩問左results喇, 我係低風險,咩1:7264喎,哈,又過左一關喇!

大宅

原帖由 Rox-anne 於 10-4-1 10:55 發表

hahaha, 百厭仔^^ 咁最後度唔度到頸皮呀!
我岩岩問左results喇, 我係低風險,咩1:7264喎,哈,又過左一關喇!

係呀好百厭,上次照佢已經不停郁,今次照OSCAR又見到佢好似打拳咁. 最後咪照兩次,第二次都要等下先度到! 好彩都合格,都係LOW RISK!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 cycream 於 10-3-31 18:32 發表

哈哈~~你地講得好搞笑呀
仲有6日到我,,好心急好心急呀~~

首頁

尾頁

跳至