自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

http://www.tudou.com/programs/view/dWhQKYF87ZE/

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我睇過佢晌OPEN U 的TALK

比佢教過的學生真幸福 , 她做到真正的愉快學習
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

而家睇緊
就o甘聽好似好nice

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我同老公啱啱都有睇, 好少何佢睇呢啲咁資訊性嘅節目會睇到笑~
Snoopy校長真係好生鬼, 做到佢學生一定獲益不少~

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我第一次睇係星期日明珠台 OpenU佢講嘅 Talk, 真係好精采, 今晚再睇番 今日VIP, 真係好羡慕做佢嘅學生.

我又唔係住係深水埗區, 否則我都希望囝囝將來可以讀英華小學, 但我囝囝到讀小一, 可能佢已經退休了.

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

I watch it 3 times today..
impress with what she said....

"School is the second home of children"
"Home is the first school of children"
"arents are the first teacher of a child"

複式洋房

有睇,希望有更多好似林校長的人, 教育下一代
原帖由 Anpanmama 於 9-4-2010 04:18 發表
I watch it 3 times today..
impress with what she said....

"School is the second home of children"
"Home is the first school of children"
"arents are the first teacher of a child"

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

點解唔好做佢下屬呢?
佢好嚴架?
可否講多啲呀?

原帖由 sweetcouple 於 10-4-9 08:24 發表
做她的學生, 係好有福架....

但千萬不要做她的下屬.....

(我無緣教英華咁勁的學校, 但我朋友有囉)

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 sweetcouple 於 10-4-9 08:24 發表

有弦外之音喎!!

大宅

校長勤力.....老師們要更加更加勤力

琥珀宮

強將手下無弱兵,如果有聽聞過某D津校教師不願做課堂以外額外工作,例如家教會,甚至行政混亂等等,作為家長,就會好讚賞林校長強勢領導。

林校長係一個極少數出色既演講者,好自然地認同佢教學理念。

珍珠宮

做佢下屬,肯定工作多到din,而且要求肯定高,但做學生就可以享受到較優良既學習環境。你睇佢攪咁多課堂以外既活動,試問邊個做?咪老師做囉!所以當大家一面倒讚賞林校長既同時,唔知可唔可以留d掌聲比老師呢?

大宅

英華係咪直資?

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

有好多野要深入了解先會透徹,表面功夫做到幾天衣無縫都好,但實際情況又有幾多人知?
:sm: Auntie_Winnie

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

首頁
12345...7

尾頁