跳至

首頁

尾頁

別墅

今晚先截止報名及交相, 所以未開始投票, thanks.
原帖由 kc1016 於 10-5-6 23:23 發表
請問係邊到可以投票呀, 我找不到.

別墅

littlecarcar,
係呢度報名然後今日之內send相比我地就得架喇~~~
原帖由 littlecarcar 於 10-5-9 22:46 發表
我想問問係咪send左相就可參加呀,如果係既話我想參加最溫馨家庭,我係littlecarcar,no應該係86,唔該

複式洋房

Hi! CacaBebe,

2) Norley - 想參加最激似餅印獎(卡通人物)

我今晚會電郵相片給你!謝謝‧

原帖由 thousandbear 於 10-4-30 23:48 發表
我地參加 :
C. 最激似餅印獎 (只限父 / 母 / 任何卡通人物)

1) CacaBebe
2) Norley
3) CC424
4) 譚譚珠珠
5) michelleyinyin
6) 菜菜子媽媽
7) stepyau
8) 馮師奶
9) 軒軒bb
10) thousandbear ...

別墅

【0906氛氛fun生日派對】第一屆攝影大賽已截止報名, 請未交相既參加者盡快交相, 謝謝~~~

報名名單如下:
A. 最燦爛笑容獎
1) rachel1224未交相
2) jesscat
3) CCWai
4) KC1016未交相
5) fatQQ
6) aia.wai
7) carka
8) ChauPSMaMa
9) aprilcpf_01 (大B)
10) angelkelly未交相
11) sweetheartchloe未交相
12) Lqueenie
13) superrainbow
14) familyf
15) floralawsf
16) py84ko
17) keio
18) wendy

B. 最鬼馬造型獎
1) Dorajoyce
2) Kennis B.B.
3) Ekko未交相
4) robin.g
5) momo627
6) easymo
7) aprilcpf_02(細B)
8) maribb

1) CacaBebe
2) Norley
3) CC424未交相
4) 譚譚珠珠未交相
6) 菜菜子媽媽未交相
7) stepyau未交相
8) 馮師奶
9) 軒軒bb未交相
10) Thousandbear

D. 最溫馨家庭獎
1) hwylee
2) ceconnie
3) Chingchingming
4) 0麥兜MaMa
5) zoe1118未交相
6) pinky08
7) kaydenbb
8) dannycls
9) Yankii未交相
10) chatchat123未交相
11)angelwingbb
12)pegpegbaby
13) wahahali未交相
14) littlecarcar未交相

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

唔好意思!我會今晚交相

原帖由 CacaBebe 於 10-5-12 01:10 發表
【0906氛氛fun生日派對】第一屆攝影大賽已截止報名, 請未交相既參加者盡快交相, 謝謝~~~

報名名單如下:
A. 最燦爛笑容獎1) rachel1224未交相2) jesscat3) CCWai4) KC1016未交相5) fatQQ6) aia.wai7) carka8) ChauPS ...

伯爵府

Sorry, 叫咗C6 send, 原來佢無 send, 真係比佢氣死. 而加交咗啦, 你睇下收唔收到啦. Thanks.

原帖由 CacaBebe 於 10-5-12 01:10 AM 發表

報名名單如下:
A. 最燦爛笑容獎1) rachel1224未交相2) jesscat3) CCWai4) KC1016未交相5) fatQQ6) aia.wai7) carka8) ChauPS ...

別墅

A. 最燦爛笑容獎
1) rachel1224未交相
2) jesscat
3) CCWai
4) KC1016
5) fatQQ
6) aia.wai
7) carka
10) angelkelly未交相
11) sweetheartchloe未交相
14) familyf
16) py84ko
17) keio
18) wendy

B. 最鬼馬造型獎
3) Ekko
4) robin.g
5) momo627
6) easymo
8) maribb

1) CacaBebe
2) Norley
3) CC424未交相
4) 譚譚珠珠
6) 菜菜子媽媽未交相
7) stepyau未交相
8) 馮師奶
9) 軒軒bb未交相
10) Thousandbear

D. 最溫馨家庭獎
1) hwylee
2) ceconnie
4) 0麥兜MaMa
5) zoe1118未交相
6) pinky08
7) kaydenbb
8) dannycls
9) Yankii未交相
10) chatchat123未交相
11)angelwingbb
12)pegpegbaby
13) wahahali未交相
14) littlecarcar未交相

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

我岩岩send左喇...唔該!

別墅

收到, thank you.

原帖由 Ekko 於 10-5-13 00:21 發表
我岩岩send左喇...唔該!

複式洋房

啱啱send 比你, 唔好意思!

大宅

好媽媽勳章

唔好意思,啱啱send左俾你啦,thanks so much~

男爵府

幾時有得看大家既相呢?好開心呀

別墅

攝影大賽現在已於facebook的0906funfunfun group內接受投票

請注意﹕每人每組只可投一票,及不可投票給自己,以示公允!
如發現參加者於每組別投多於一票或投票給自己,該票將會作廢,敬請留意!

投票形式﹕在你喜愛的照片上直接留言以作支持,但 “Like / 讚” 卻不會當選票計算!

截止投票日期為5月31日晚上11時59分,各組別冠、亞、季軍(共12名),將於派對當日頒發獎品,請踴躍參與投票,謝謝!

http://www.facebook.com/?sk=even ... 7029731419&view=all

別墅

Rachel1224,
因為收唔到你既參賽照片, 而你係參加最燦爛笑容獎, 所以我o係你交咗既其他照片入面搵咗張你囡囡笑得最開心既相參賽, 希望你滿意安排!

Zoe1118, Chatchat123 & Littlecarcar,
因為收唔到你地既參賽照片, 而你地係參加最溫馨家庭獎, 所以我o係你地交咗既slide show照片入面搵咗你地既家庭照參賽, 希望你地滿意安排!

Yankii,
你係參加最溫馨家庭獎, 因為收唔到你既參賽照片, 但係你又無交slide show照片, 所以我搵唔到你既家庭相, 無辦法幫你參賽, 唯有取消你既參賽資格, 唔好意思!

我已經盡最大努力又send email, 又打電話, 希望各參賽者滿意我地既安排, 踴躍投票, 謝謝~~~

最後參賽名單如下:
A. 最燦爛笑容獎
1) rachel1224
2) jesscat
3) CCWai
4) KC1016
5) fatQQ
6) aia.wai
7) carka
10) angelkelly
11) sweetheartchloe
14) familyf
16) py84ko
17) keio
18) wendy

B. 最鬼馬造型獎
3) Ekko
4) robin.g
5) momo627
6) easymo
8) maribb

1) CacaBebe
2) Norley
3) CC424
4) 譚譚珠珠
6) 菜菜子媽媽
7) stepyau
8) 馮師奶
9) Thousandbear

D. 最溫馨家庭獎
1) hwylee
2) ceconnie
4) 0麥兜MaMa
5) zoe1118
6) pinky08
7) kaydenbb
8) dannycls
9) chatchat123
10)angelwingbb
11)pegpegbaby
12) wahahali
13) littlecarcar
14) 軒軒bb

男爵府

係咪淨係參加左生日會果d mama先投得票架???

原帖由 CacaBebe 於 10-5-23 03:37 發表
攝影大賽現在已於facebook的0906funfunfun group內接受投票

請注意﹕每人每組只可投一票,及不可投票給自己,以示公允!
如發現參加者於每組別投多於一票或投票給自己,該票將會作廢,敬請留意!

投票形式﹕在你喜愛的照片上直接留 ...

別墅

各位參加 0906funfunfun 攝影比賽既媽媽注意, 請不要在自己的照片上留言拉票或致謝, 因這樣會影響我們點票時既準確性, 請大家合作, 謝謝!!!

大宅

2024勳章

唔該哂cacabebe, 上個星期同囡囡去咗北京玩, 所以睇唔到email, 又無send到相出嚟.

唔該哂你幫我安排咗slide show嗰張相! good idea!

複式洋房

Oh no, the website I can reach....so I missed the chance...

首頁

尾頁

跳至