跳至

首頁

尾頁

複式洋房

係上星期呀, 我講錯左, 我報左啦, 但我唔記得問你攞電話號碼, 冇得平tin
原帖由 littlesugar 於 10-5-12 18:39 發表
咁你上星期六無去呀?有BB親手 (哈哈,應該話係我親手捉住阿女隻手)整O既母親節卡呀!! 會好好珍藏,第日佢嫁時會SHOW出來 :)

複式洋房

我有呀, 灝言果日開唔開心呀? 樂澄夜晚又喊又笑呀.
原帖由 evavan 於 10-5-17 12:07 發表
hi 樂澄媽媽~我係灝言媽媽呀~我報左啦,會唔會同你繼續做同學仔?

大宅

原帖由 yuangel218 於 10-5-17 14:07 發表
我有呀, 灝言果日開唔開心呀? 樂澄夜晚又喊又笑呀.

果晚佢都喊醒左4次呀....
最攰都應該係爸爸媽媽!

唔知下堂會唔會都係4個bb呢?人少少我覺得就ok lor,但我地之前果班就太多人,好迫呀

複式洋房

我都希望四至五個bb, 因為太多又會太迫
不過佢地好似最多好似係8個, 如果8個就真係好鬼死迫,同埋難控制d
你有冇買d大圖書同灝言睇呀? 有冇咩好介紹呀?
原帖由 evavan 於 10-5-17 16:15 發表

果晚佢都喊醒左4次呀....
最攰都應該係爸爸媽媽!

唔知下堂會唔會都係4個bb呢?人少少我覺得就ok lor,但我地之前果班就太多人,好迫呀

大宅

原帖由 yuangel218 於 10-5-18 14:00 發表
我都希望四至五個bb, 因為太多又會太迫
不過佢地好似最多好似係8個, 如果8個就真係好鬼死迫,同埋難控制d
你有冇買d大圖書同灝言睇呀? 有冇咩好介紹呀?
...

我冇買呀,都係睇緊個fd比我d二手布圖書,即每一頁都可以揭開or有不同質地比佢摸下果d呢,我見佢都幾有興趣喎。
你都買番本比佢玩下,不過果d書一d都唔平,成舊水一本架!

複式洋房

我都有, 不過樂澄已睇到冇興趣, 所以先想買D新野O者
原帖由 evavan 於 10-5-18 15:03 發表

我冇買呀,都係睇緊個fd比我d二手布圖書,即每一頁都可以揭開or有不同質地比佢摸下果d呢,我見佢都幾有興趣喎。
你都買番本比佢玩下,不過果d書一d都唔平,成舊水一本架! ...

民房

Hello 樂澄媽媽,好耐無上來了,你個女有無進步呀?我個女已經慣晒要返去見老師,越來越投入了 :)

原帖由 yuangel218 於 10-5-17 14:03 發表
係上星期呀, 我講錯左, 我報左啦, 但我唔記得問你攞電話號碼, 冇得平tin

首頁

尾頁

跳至