少年成長

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

英文兒歌一問.....

各位靚媽,
請問可否介紹那些英文兒歌 (CD / VCD) 適合歲半或以上小朋友(學前)聽或睇

大宅

Re: 英文兒歌一問.....

我覺得 Twins o個o的兒歌集幾好,o的兒歌都幾大路, 佢o地好似有Cd同Vcd, 你可以去HMV 睇o下。

別墅

I bought children English song CD called, "APPLE song" (4 cds in one pack) in Shatin Seiyu . It costs only $80 when on sale, original price is $200. I liked it very much.

翡翠宮

你個b幾大呀, 去買twins 個d兒歌加vcd啦我個仔六個月都好鍾意睇的, 有時行商場見到有d counter買cd / vcd大人細路既歌都有, 我通常就係在個到買兒歌比小朋友聽的. 有中文有英文連歌書, 幾錢唔記得了, 因為都有好幾年前了. 家陣唔使點買係因為亞女學校有時都有呢d推廣活動啱咪買囉.

複式洋房

You can try "Barney" because it very good. My 3 children they like very much

大宅

My sons love those songs at this web site, you could try :

http://kr.kids.yahoo.com/eng/song.html

複式洋房

Thanks all mama !! 請問Twins是否阿Sa同阿嬌???
Any other suggestion!!!!

首頁

尾頁

跳至