美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有冇人去過中醫"康和堂"減肥啊?

我join左佢地個$3500減肥為期2個月既course, 依家一個月得減到個4磅, 好down!

別墅

Re: 請問有冇人去過中醫"康和堂"減肥啊?

最新情況, 已減左6磅啦, 希望會繼續drop!

別墅

呢個星期都係DROP2磅, KEEP GOING!

別墅

真係冇MAMI去過嗎? 冇人回應既!! :-( 我依家已經瘦左約9LBS啦, 不過仲有幾LB先去返以前既磅數, 仲有2星期就完COURSE, 希望可以最後沖次啦!

男爵府

請 問 是 否 吃 中 藥 呀 ?

http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

別墅

係呀, 你仲可以加佢地既成藥同針灸

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

咁你有無用針灸???
只食中藥....藥丸定係藥粉或一包中藥自己煲??
唔針灸減唔減到?我好驚D針呀

男爵府

I want to know too.
numen 寫道:
咁你有無用針灸???
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

大宅

睛靈勳章

brenda0505:

我生完bb後, 即去了康和堂(銅鑼灣)
中醫加療程.都用咗唔少錢, 但真的可以回復110lb.
去前140lb.

del

大宅

睛靈勳章

Allison 寫道:
I want to know too.[quote]
numen 寫道:
咁你有無用針灸???
[/quote]

中藥~可以叫佢煲or自己煲.

唔針灸減唔減到?
~得, 唔係好痛. 桔桔地, 會加電流.我桔到上癮.

del

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

joyce_531
嘩...你好強呀,夠膽針灸,我諗自己未針入去已經要醫生call白車,因已經暈左

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我想問,我要減10~15磅要多少錢?要做幾耐先減到(不包括針灸...驚驚呀)

大宅

睛靈勳章

numen:

其實無一定價錢減幾多磅. 佢地無set 呢d plant.
我頭一個月減咗10lb(中醫+機). 我10月份開始去, 到現在仲有機做(1 week 2times)全部新機
我總共pay hk35,000左右

減左30lb,
del

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

joyce_531 寫道:
numen:

其實無一定價錢減幾多磅. 佢地無set 呢d plant.
我頭一個月減咗10lb(中醫+機). 我10月份開始去, 到現在仲有機做(1 week 2times)全部新機
我總共pay hk35,000左右

減左30lb,

都頗為貴,我好窮架:-( ,為有自己減
什麼30磅....你減左30磅??

大宅

睛靈勳章

numen:

女人為左靚, 係不惜一切.
不一定要你join好貴, 以自己能力去做.
我完成手上的療程, 我都唔會再join, d$要留比個女呀.
del

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

joyce_531 寫道:
numen:

女人為左靚, 係不惜一切.
不一定要你join好貴, 以自己能力去做.
我完成手上的療程, 我都唔會再join, d$要留比個女呀.

咁又係既....

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

brenda0505 寫道:
最新情況, 已減左6磅啦, 希望會繼續drop!

你用左幾$來減肥 ?-(

大宅

my friend has been joining it since earlyl 2004 and have lose nearly 10 lbs. So it seems very work

別墅

numem,

我只係用了$3,500.00

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

brenda0505 寫道:
numem,

我只係用了$3,500.00

嘩...做咩咁大分別架,一個35.000,而你就3,500 ,
why ?-(

首頁

尾頁

跳至