想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 等緊5月份bingo? 入

Szewing,

我今早用棒棒check左啦 !! 好似早左d, ....驗個時個格仔一掃先出一條線, 約二十到再有一條淺淺線.....但我估唔中多啦 :-( ......我想20號後m 唔來, 再check 多次啦 !!!!
我都想問有左之後都可唔可以繼續食"葉酸" ?

民房

Re: 等緊5月份bingo? 入嚟傾吓吖

Happy小米,

我想問吓妳食開邊隻牌子邊度買?我都想買嚟食.[quote]
Happy小米 寫道:
mei888,

係呀, 懷孕前3個月就要食定!
我有呀!

咁依家開始食, 冇問題!

民房

monwg,
You mean you saw one very light line in the result window? If yes, then you shld be BINGO wor! Check 2 days later la!

民房

feibear, 多謝你先, 我個fd 話唔好咁快驗, 未必驗到, 我諗等多1個禮拜先..............

別墅

Szewing,
係呀, 20秒左右啦...有一條淺淺線呀...我都會係20號到check 多次...因我個個月都有早無遲...但呢幾日個腹成日"秋"住痛...

大宅

MONWG,
應該有線都好高機會啊.... 而且20秒就出現。
hi

大宅

LEUNGKO -

失敗咗!今日M嚟!

03年生亞女係一次就得, 今次試咗兩個月都失敗, 已用clearplan及食白鳳丸, 唔知係年紀大, 定係老公成日搭Flight, 受幅射影響

下月份再努力以赴!
:-(

大宅

HI!
我今日應該M到,唔知到底係有作定BINGO?
平時我唔會咁想知道係唔係BINGO,但係我在早兩星期開始間中肚痛痛地,又成日想ZZZ....
依家個肚又似M到咁痛~
唉~

禁止訪問

大宅

Annchau,

我等今個月排卵再哩過啦, 温度我到唔量, 只係用david排卵紙check 就算啦. 我地都係唔好咁緊張啦, 唔係個個未生就入精神病院.

minnie

大宅

我仲有2日就應該m come, 所以起馬仲有3日先驗得!! 但係頭見到有d姊妹第10日就驗到, 搞到我都心思思想去驗吓tim!! 不過我都係會等因為其實我已經有m feel!! :-( :-(

男爵府

浩天靚媽,

你会幾時驗, 我鄧你緊張, 快D一齊緊張下. 我上月24月M, 我會22号(28 days)即刻check.

大宅

brima

我同你同一日M到喎,我都等緊Check呀.

大宅

jindui:
:-( 我都失敗咗 :-( :-(

別墅

各位...我都好緊張呀...雖然提早14號驗時有一條淺淺線...但呢幾晚個肚成日痛...今日17號...好驚M來呀!!!! :cry:

珍珠宮

mei888

係Folic Acid B.P. Made in England 100 tablets 5 mg
Halewood Chemical LTD

喺藥房買, around $2x ~$30

mei888 寫道:
Happy小米,

我想問吓妳食開邊隻牌子邊度買?我都想買嚟食.[quote]
Happy小米 寫道:
mei888,

係呀, 懷孕前3個月就要食定!
我有呀!

咁依家開始食, 冇問題!

大宅

各位好呀!!!
我都係等緊bingo嫁, 可以加入你o地嗎??

我今日應該係排卵後第10日, 都仲係高溫, 我胸部早幾日已經開始好痛, 個肚又成日好似戚住戚住咁, 仲有呀, 個人成日都好想

大宅

LEUNGKO:

下次再努力以赴!!!, 我下次bingo日期大概係5月27-29, 隻佬最好係HK, 唔好浪費機會.

JINDUI

民房

Mrs.利

我同你一樣 , 今日係第10日高溫 , 真係好心急想知 BINGO OR NOT

大宅

~Monchhichi~

你好呀, 希望我

首頁

尾頁

跳至