自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我都買過加數練習$2 比亞仔 , 我見仲有手工paper, tape...都可以, 但其他野真係mama哋, 而jusco $10 d products好正

小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我成日係抵記買到好多正野架,
我早排買左
1) 幾本公主薄,係TRXXXLAND都見過有得買 要成廿蚊一本,
2)買過安全扣(扣櫃門個D)荷X要買成廿幾蚊一個
3)地拖頭 (估唔到又幾好喎)

其實仲有好多不過唔係好記得仲有D咩.....總之就真係好平

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章

佢間唔中仲會做下 PROMOTION 每樣野$6.8

好似買滿$30定$40會給一個印

儲齊10個印, 就可以當$30錢用

男爵府

原帖由 衰豬仔 於 10-5-13 23:22 發表
佢間唔中仲會做下 PROMOTION 每樣野$6.8

好似買滿$30定$40會給一個印

儲齊10個印, 就可以當$30錢用

係呀,買滿$39一個印花,儲齊10個印, 就可以當$30錢用

首頁

尾頁

跳至