自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

真係火都黎,多人投叫成功,小人投因為政府帶頭唔投票,比人打壓:;pppp: :;pppp: ,好心咁大個人輸左就認啦,你估真係聲大就得呀

如果比個五件野入番去,立法會又從此多事,諗起都唔開胃

子爵府

畀面勳章

真係唔想見到果比個五件野:;pppp: :;pppp:

男爵府

原帖由 moominjoey 於 10-5-16 23:50 發表
真係火都黎,多人投叫成功,小人投因為政府帶頭唔投票,比人打壓:;pppp: :;pppp: ,好心咁大個人輸左就認啦,你估真係聲大就得呀

如果比個五件野入番去,立法會又從此多事,諗起都唔開胃 ...

投票率高又有野講 , 低又有野講....:;pppp: ,我都好頂佢唔順

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 珀圖媽媽 於 10-5-16 23:52 發表
真係唔想見到果比個五件野:;pppp: :;pppp:

無錯,佢地當初話辭職個陣我心諗有咁容易入返去咩

琥珀宮

我最反感陳方安生既言論,佢話曾特首與問責團隊開到聲話唔去投票,影響公務員,驚俾人秋後算帳。

阿陳太真識講笑,佢睇得曾生太勁同埋公務員太低能,未見過D舊校友咁高度強姦後校友既意願:;pppp:

原帖由 moominjoey 於 10-5-16 23:50 發表

如果比個五件野入番去,立法會又從此多事,諗起都唔開胃 ...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢地呢D咪勁囉,點講都有得羸,
一睇咁少人投票,都知而經輸哂啦

大宅

好媽媽勳章

佢地真係輸打贏要, 其實無論結果係點, 佢地都會自圓其說。:;pppp:

大宅

回覆 5# SandyKL 的文章

係呀~佢當人人都無腦架嘛,唔識自己思考.

依家都無人出聲話有壓力,佢就代全港公務員答,真係勁
主流意見叫佢地收檔就當聽唔到,不知所謂

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

希望個5條友唔好入番去呀~~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

珍珠宮

我都果五件嘢真係好煩,果個長毛今朝就已經晨咁早開大個大聲公係度叫,真係好想倒盤水落去叫佢收聲。

陳太係因為佢再做唔返高官念念不忘啫!倒轉如果佢在位,佢又會唔會吓吓啄住個政府,好心佢就返去湊孫啦!

子爵府

放心,佢地一定入番曬去

原帖由 bebu123 於 10-5-17 00:04 發表
希望個5條友唔好入番去呀~~

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 SandyKL 於 10-5-16 23:59 發表
我最反感陳方安生既言論,佢話曾特首與問責團隊開到聲話唔去投票,影響公務員,驚俾人秋後算帳。

阿陳太真識講笑,佢睇得曾生太勁同埋公務員太低能,未見過D舊校友咁高度強姦後校友既意願:;pppp:

...

我都好憎佢! 成日話D舊校友高高在上玩官腔,佢當年英政府時代又唔見佢咁講自己! 而家反轉豬肚就係屎!:;pppp:

琥珀宮

今次又係一次照妖鏡行動,不過係黃公自己掛高呢塊鏡黎照妖,佢都算撞邪。 不過我相信佢會入番去立會,會唔會再玩,就要視乎佢會唔會再撞邪勒!

原帖由 moominjoey 於 10-5-17 00:03 發表
係呀~佢當人人都無腦架嘛,唔識自己思考.

依家都無人出聲話有壓力,佢就代全港公務員答,真係勁
主流意見叫佢地收檔就當聽唔到,不知所謂 ...

琥珀宮

呢位舊校友畢業之後,想坐校長個位,失意之後,係外面誤交損友蘋果王,從而埋左主名堆,變左成班玩嘢兵團。

舊校友心聲: 我得唔到既野,你都咪洗旨意坐係張校長位印印腳,哈哈......!

原帖由 alicemic 於 10-5-17 00:11 發表

我都好憎佢! 成日話D舊校友高高在上玩官腔,佢當年英政府時代又唔見佢咁講自己! 而家反轉豬肚就係屎!:;pppp:

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 april48 於 10-5-17 12:07 AM 發表
放心,佢地一定入番曬去

...
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

投票是公民責任,亦是公民權利。即使不喜歡候選人,亦可投棄票表態。
香港比大陸可貴之處,是我們仍可投票。
個人意見,不喜勿插。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

講官腔佢當年用得最爐火純青, 再加多個四萬笑容比你, 真係官場中最具代表性.

男爵府

原帖由 TotoToto 於 10-5-17 00:24 發表
投票是公民責任,亦是公民權利。即使不喜歡候選人,亦可投棄票表態。
香港比大陸可貴之處,是我們仍可投票。
個人意見,不喜勿插。

完全同意. 我就行駛左我嘅權行,同履行左我嘅責任.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 SandyKL 於 10-5-17 00:21 發表
呢位舊校友畢業之後,想坐校長個位,失意之後,係外面誤交損友蘋果王,從而埋左主名堆,變左成班玩嘢兵團。

舊校友心聲: 我得唔到既野,你都咪洗旨意坐係張校長位印印腳,哈哈......!

...

如果第日一人一票選校長,呢個阿婆一定彈出嚟,我一定唔投佢:;pppp: :;pppp: :;pppp: !

水晶宮

原帖由 黃二少奶 於 10-5-17 00:01 發表
佢地呢D咪勁囉,點講都有得羸,
一睇咁少人投票,都知而經輸哂啦

只有一個人投票都叫成功爭取, 代價億五之嘛

首頁

尾頁

跳至