自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

今朝5點幾上天文台個網站,都仲系預告落大雨,怎解宜家甘好天?再上返天文台個網站,降雨量系0毫米mouth: mouth: mouth: 搞到我今日完全無準備到節目,仔仔仲系度煲緊DVD。。。

男爵府

就係啦... 又話一連幾日大雨...

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

天文台話今日會行雷大雨 , 成朝都有陽光 , 但好大風

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

侯爵府

個天文台攪咩架, 預測一日嘅天氣都唔準.

如果係咁好天, 一日起身去游水架嗎.

大宅

好天係好事黎嘅

假期先黎落雨, 就無引喇

男爵府

琴晚半夜好大雨呀!

男爵府

本來諗住bbq,都取消了:(

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

係啦, 上星期四先畀佢跣咗, 又話狂風雷暴, 放棄出街, 點知陽光普照
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

複式洋房

今朝晨早係勁大雨喎。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

陣間又會有啲人出黎話咁巴閉, 叫你班人咪鬼睇天氣報告....

伯爵府

醒目開學勳章

我呢邊一陣雨、一陣太陽,可能區區唔同。

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

仲有成個下晝,依家好天米出街玩囉!
唔洗咁愁喎!
Enjoy the holiday!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

家陣個天文台都係唔好盡信啦.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

微微細雨一陣, 但超級大風... 好似打風咁

珍珠宮

天文台係話雨勢之後會減弱架喎! 冇錯丫!

男爵府

BK Milk勳章

I prefer to go to beach with my daughter. But Cancelled because somebody said it wil be raining today!
Now the sun is shining.... Waste my holiday ...
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

男爵府

畀面勳章

上水落緊啦, 不過唔係大雨~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

都唔知出唔出街好, 又驚一陣落雨, 依家D天氣真係玩死人

依家要炎熱天氣, 勁陽光普照先敢"浪"衫出去, 費時徙水洗多轉!

首頁

尾頁

跳至