自由報料

跳至

首頁
45678...11

尾頁

大宅

打緊去投訴了,個語音phone only said 26"無 n 29"要買卷, 20/8 -30/9取貨, 我12/6先問過mannings,都無話13/6是29"換購的last day........ left phone # waiting for them to call me back.

原帖由 yp26 於 10-6-14 14:29 發表

我打左幾次都無人覆...明明係寫1/7..無啦啦話無..一定投訴..

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都星期六問過屯門呀,佢只係話29"要去荃灣專門店攞咋,

原帖由 JSJ 於 10-6-14 14:41 發表
打緊去投訴了,個語音phone only said 26"無 n 29"要買卷, 20/8 -30/9取貨, 我12/6先問過mannings,都無話13/6是29"換購的last day........ left phone # waiting for ...

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

打緊去投訴了,個語音phone only said 26"無 n 29"要買卷, 20/8 -30/9取貨, 我12/6先問過mannings,都無話13/6是29"換購的last day........ left phone # waiting for ...

我都打左去, 留埋電話, 而家都未打返比我....

子爵府

原帖由 jamieconnie 於 10-6-14 14:52 發表
我都星期六問過屯門呀,佢只係話29"要去荃灣專門店攞咋,

我都係12/6 打過去 葵芳個間問, 我仲叫佢留比我, 之後佢仲話有好多TIM,..唔洗留..點知….今日一上 BK 就知道依個消息….想問下其實 26 OKOK ???夠大嗎
???
有無人已經換左 20吋布26吋喼….

子爵府

你打去有人聽咩..我打左幾次都無,投訴左..點覆你 ??

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實看尺寸差3寸姐,但一家人去就係差嗰3寸就麻煩啦

原帖由 yp26 於 10-6-14 15:33 發表

我都係12/6 打過去 葵芳個間問, 我仲叫佢留比我, 之後佢仲話有好多TIM,..唔洗留..點知….今日一上 BK 就知道依個消息….想問下其實 26吋 OK唔OK咖 ???夠大嗎
???有無人已經換左 20吋布…同26吋喼…. ...

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

吾係化我仲未換wor

大宅

Mannings hotline: 22993381

留了口訊, no reply yet, tomorrow will 繼續call, 直至有reply, 如真的無得換29", 就要換下期的印花, 儲得咁辛苦總不能白儲, mannings好奸呀, 有些被騙的感覺..........

未換到的一起投訴吧,希望mannings會正視問題,不要以此為例,騙人消費

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

我由點半留言到依加都冇覆過,打去葵芳分店問就話係星期日最後落單,離晒大譜 咁大間公司都咁既服務態度,仲覺得佢地有欺騙客戶成份添

原帖由 JSJ 於 14/6/2010 17:36 發表

留了口訊, no reply yet, tomorrow will 繼續call, 直至有reply, 如真的無得換29", 就要換下期的印花, 儲得咁辛苦總 ...

民房

都唔知仲要等幾耐

別墅

唔係呀嘛,無得換29"??????????

子爵府

原帖由 JSJ 於 10-6-14 17:36 發表

留了口訊, no reply yet, tomorrow will 繼續call, 直至有reply, 如真的無得換29", 就要換下期的印花, 儲得咁辛苦總 ...

今日5點幾有人覆我啦...不過都係個句...無貨..叫我留d資料...話10月頭如果有會回覆..我咪 xyz佢...law...好激氣..
我話留到10月都係無咖啦..無分別,印花都唔知丟左去邊啦...你地咁大間公司...都唔知點做野...佢有話好難講...我問如果無..可以當下一期印花換野..佢有話唔得...聽到好鬼嬲...我地咁辛苦储d印花..都係想換29吋,明明係寫左1/7最後..無理由話無就無...明天再打..

大宅

before 7pm Mannings call左我了, 佢好靜心咁聽我講, 有提過因現在的存貨已不足給換領.....&事情剛發生....等等......之後叫我留info話會同公司講同跟進, 到我問佢幾時有結論同call back我, 究然唔可以confirm到時間or日子.....[咁點得呀,咪以為求其講2句就可以打發我] . 追問多幾句, 就話會在呢個promotion完結之前reply我......[仲要好等十幾日?.......no way..]....要佢呢個星期reply......又系果句:-要等公司有關部門.........ok, 我自己跟貼d, 等2-3days, if no follow up reply, i will call again & complain again.....................[我叫佢反應埋,if真的無得換29", d印花我要換下期的, 我的印花不是白儲的.....]

仲想換的朋友記得call去mannings啦, 愈多人call去, 事情可以愈快得以解決........

原帖由 yp26 於 10-6-14 21:57 發表

今日5點幾有人覆我啦...不過都係個句...無貨..叫我留d資料...話10月頭如果有會回覆..我咪 xyz佢...law...好激氣..
我話留到10月都係無咖啦..無分別,印花都唔知丟左去邊啦...你地咁大間公司...都唔知點做野...佢有 ...

珍珠宮

其實唔係好耐咋ma,到今日都唔知有無一個月,萬0呃人呀........... 可能得1佰幾十個29",我地大大話話都用唔少錢先儲到架...............:;pppp: :;pppp:

原帖由 JSJ 於 10-6-14 17:36 發表

大宅

最慘是可能有d人仲儲緊.............mouth:

原帖由 jamieconnie 於 10-6-14 22:45 發表
其實唔係好耐咋ma,到今日都唔知有無一個月,萬0呃人呀........... 可能得1佰幾十個29",我地大大話話都用唔少錢先儲到架...............:;pppp: :;pppp:

...

珍珠宮

係呀,應該好多人都唔知架,諗住儲到差唔多先去問架,到時都唔知有幾多受害人

原帖由 JSJ 於 10-6-14 22:55 發表
最慘是可能有d人仲儲緊.............mouth:mouth:" />

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

到而家都未有人覆我,我覺得佢地可以continue order 既, 有$ 唔賺咩.
不過睇下佢地點覆你地先, 我先再打多次去搵佢地, 一係send complaint 去消委員, 佢地一定好快settle 個case. 真係要打信既, 可以一個人打左之後, paste 係d 度,大家再copy, 一齊send 去, 一定仲快settle 到

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

講得冇錯,我都仲努力中mouth: 不過唔合理,一聲知會都冇,冇誠意,咁大間公司都講行貨,各位還想換29"喼既朋友,快打去投訴啦~係星期日已經冇消息之下停售啊 22993381~
原帖由 JSJ 於 14/6/2010 22:55 發表
最慘是可能有d人仲儲緊.............mouth:mouth:" />

大宅

你地既意思係咪你地有印花但未去萬寧比錢換換領卷...我之前去左萬寧換卷(29吋),要10/7-10/8先有得換(要打電話去登記)

子爵府

原帖由 christytsui 於 10-6-14 23:05 發表
到而家都未有人覆我,我覺得佢地可以continue order 既, 有$ 唔賺咩.
不過睇下佢地點覆你地先, 我先再打多次去搵佢地, 一係send complaint 去消委員, 佢地一定好快settle 個case. 真係要打信既, 可以一個人打左之後, ...

都好..唔可以白白咁算我今日會打上去

首頁
45678...11

尾頁

跳至