跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

有無子資女在95年出生的(傾

有無子資女在95年出生的(傾
Bi Bi ~ 姐姐和媽媽好掛住你呀!

男爵府

Re: 有無子資女在95年出生的(傾

你個係仔定女?
我個係仔95年12月既...
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

我個女在11月出世!你有無覺得讀書咋D,因是細仔。
Bi Bi ~ 姐姐和媽媽好掛住你呀!

男爵府

唔明? 

lilyho 寫道:
我個女在11月出世!你有無覺得讀書咋D,因是細仔。

[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

洋房

Re: 有無子資女在95年出世的(傾

我個女95年4月14日出世
kitty@mimmy and My child girl ![img align=left]C:\[/img] [img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

大宅

Hi

My son is a 1995 kid.

He was slower than the other kids during his kindergarten days but when he got to P1, he was OK.

民房

我個大女是95,9月出世的細仔係98,4月出世!
唛真係咁少大仔大女??
*****BrAnDy*****bRaNdY*******BrAnDy***** @@@@@@@@@白蘭地園地@@@@@@@@@@@@ #######歡迎###歡迎###歡迎###歡迎#######

民房

我大女就3月出世。

男爵府

有呀, 有呀, 我隻豬女係11月, o岩o岩10歲生日。

洋房

我有個95年8月的...豬仔...讀五年級。

男爵府

也是豬仔, 但爸爸係龍, 媽媽係小龍(蛇), 他成日話佢係
"龍龍", 6月出世, 十分開心的豬仔!

pm我呀: 先睇睇, 我的東區媽媽聚會的建議!
Do not count your days down!

民房

我個女11月出世,個仔05年10月出生,一豬一雞。
:-D :-P :-D :-P :-D :-P :-D :-P :-D :-P :-D :-P :-D :-P :-D :-PP :-D :-P :-D :-P

洋房

我有個95年10月的...豬仔...讀P.4

男爵府

我個係狗女95年1月13日出世,而家讀P.5

民房

我個仔都係95年出世呀
仲有個大女添
佢都係屬豬
2個相隔差唔多成12年!
依家個女都22歲
大學畢業出黎做野

複式洋房

我個仔10歲了,讀聖類斯小學五年班,剛剛開學時鬧情緒,好才都化解了,做父母真勞心勞力!

別墅

衣~~我今年1月囝囝出世,有個女同細佬都相差十年喎!(^^"不過囡囡今年先5年級, 幾時等到佢讀大學呢?)

民房

我個女都係14日出生. (不過7月)

複式洋房

Hello~各位媽咪,

您地好!
我個女都係95年5月出世~

男爵府

Alicia22 寫道:
我有個95年8月的...豬仔...讀五年級。

我個大仔都係8月,係月尾嘅...讀五年級

開學年齡嚟講叫啱啱好,不過佢D同學好多都係大仔,大佢成9個月都有,細過佢兩三個月果d反而唔多,唔通去哂後一年做大仔 ?-(

就嚟要呈分喇∼好忐忑...不過係我,因為呀仔係個好開心嘅小朋友,佢甚至同我講過"媽咪,唔開心嘅野,唔好成日記住,忘記佢啦∼”佢係叫我忘記佢有次默書好低分
My little Son

首頁
12345...9

尾頁

跳至