夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我覺得即使他做足以上的所有事情, 也是不夠的。

以上的野, 我老公不單只做到晒,

我老公仲每晚都幫我按摩;
我老公一出門口就拖著我的手, 攬著我的腰;
我老公每天都跟我說很多遍我愛妳啊...老婆豬;
我老公經常都煮飯做菜給我吃;
我老公經常都一早起床, 整飯盒給我返工食;
我老公天天都把所有家務做好;
我老公還會做甜品和小食, 送到我公司, 讓我和同事一起分享;
我老公預備好晚餐材料後, 還會去接我放工, 待回家後再煮晚飯吃;
我半夜訓唔著, 發脾氣, 扭計想食野時, 我老公會半夜起床煮野俾我食;
我老公會幫我買M巾;
我老公會幫我塗指甲油;
在我大肚時, 我老公有99%都會陪我去做產檢和探BB;
我老公還會同我一齊入產房, 一齊經歷BB出世的一刻;
我老公還會幫BB換片; 喂奶; 煲粥比BB 食;

我真係好愛我老公, 好多謝我老公啊!

原帖由 karen227 於 2010-6-2 11:06 發表
如果一個男人真的愛妳...(分享)

如果一個男人真的愛妳,他冷落妳不會超過三天,
因為想念妳的日子很難度過 ........

如果一個男人真的愛妳,他會給妳一個甜蜜的稱呼,
只屬於他一個人喊的稱呼 ......

如果一個男人真 ...

複式洋房

我老公需要輪班工作的, 一個星期返兩日工(但每日工作廿四小時), 一個星期有5日假放, 所以好得閒。

連看更都以為佢失業...........哈哈哈!

原帖由 芝麻街 於 2010-6-2 19:28 發表

唔好意思, 想問你先生做盛行呀?

複式洋房

絶對讚成 !!

原帖由 oct27_2008 於 2010-6-2 21:22 發表
搵一個愛你的男人唔難

但搵一個愛你一生的男人很難

複式洋房

讚成,

有個 NLP 的理論:

我地唔可能強迫別人去作出改變,
我地只可以做一些事情去影响別人去改變。

原帖由 heichunmum 於 2010-6-2 21:38 發表
早幾天讀到:我們不可強迫別人愛自己,只可以努力使自己成為值得被愛的人~共勉之~

複式洋房

買 M 巾都無乜特別野姐! 我老公佢無乜所謂的

原帖由 sezsuet 於 2010-6-8 11:31 發表

m巾都幫你買, 我老公一定唔得.....

首頁

尾頁

跳至