跳至

首頁

尾頁

別墅

eeliz, 我阿女都係叫彤彤呀... 你係第4個2月b同一樣名呀, 雖然唔同寫法.

真既??? 希望我阿女個雙眼皮快d出黎啦...好心急呀....

原帖由 eeliz 於 10-7-16 18:45 發表
jrbaby..你話你同老公都係雙眼皮,你個女就單眼皮,我個女都係呀,我地兩公婆都雙架,我老公有時三眼皮tim,但呢兩日見到亞女曈曈,有一隻眼仔有雙眼皮,我地即刻好開心呀,依家成成日都睇住佢另外一隻眼出埋未,你地都唔使咁 ...

洋房

jrbaby..係喎,原來好多人都叫呢個名架,因為好聽囉 ..哈哈...希望你伋同我個女都快d出雙眼皮喇
原帖由 jrbaby 於 10-7-16 18:52 發表
eeliz, 我阿女都係叫彤彤呀... 你係第4個2月b同一樣名呀, 雖然唔同寫法.

真既??? 希望我阿女個雙眼皮快d出黎啦...好心急呀....

大宅

好媽媽勳章

吾使急,我大仔個時一單一雙,
到一歲先全雙咋,哈哈~~

原帖由 jrbaby 於 10-7-16 18:52 發表

別墅

原帖由 eeliz 於 10-7-16 18:45 發表
jrbaby..你話你同老公都係雙眼皮,你個女就單眼皮,我個女都係呀,我地兩公婆都雙架,我老公有時三眼皮tim,但呢兩日見到亞女曈曈,有一隻眼仔有雙眼皮,我地即刻好開心呀,依家成成日都睇住佢另外一隻眼出埋未,你地都唔使咁 ...

我個女好似唔似
似我內雙眼皮
又唔似佢dad又大又靚
激死人

大宅

我兩公婆都系雙,我個仔出世系單,而家條雙眼皮都系一日比一日明顯,不過以咁既(慢)進度,相信至少要1~2歲先出曬黎。

至於酒粒,佢嫲嫲話‘有既,不過我地未生出黎之嘛。’哈哈

別墅

原帖由 jrbaby 於 10-7-16 09:54 發表
係呀... A+唔肥架, 不過營養對個腦部發展好.. 出世果時, 醫院比佢食能恩, 佢返屋企我即刻同佢轉呀... 能恩同惠氏都好肥架... 你之前係食邊隻架? 做mud冇端端轉既?

...

我個女食A+勁肥喎,尤其對腳。

首頁

尾頁

跳至