懷孕前後

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

陳麗燕醫生

各媽咪,

唔知你地有冇睇開陳麗燕醫生呢? 如果找她開刀生產可好? 可否給些意見???

thanks a lot!!!!

大宅

Re: 陳麗燕醫生

我都有睇dr.chan架~佢好好人架~我駝阿b一個月既小作小產佢都好幫到我~而家我23weeks喇~~佢果到照超聲波仲好清添~~ 我16weeks已經照到係仔仔喇~~

等待驗證會員

佢係幫我開刀ga!!!! 好好人!!!!好幫mame慳錢! 唔會要d mame用無謂錢!!!!!

男爵府

BK Milk勳章

咁一次CHECKING (連照超聲波) 要幾$$呀?
要預約嗎? (因我想睇個醫生, 等咗成3個月都未有得睇) :evil:

大宅

win_bb 寫道:
咁一次CHECKING (連照超聲波) 要幾$$呀?
要預約嗎? (因我想睇個醫生, 等咗成3個月都未有得睇) :evil:

大概$450 ,連一個月維他命~~要預約架~早一兩日打去都已經ok架喇~

大宅

好媽媽勳章

咁陳醫生在哪幾間醫院註冊?
順產同開刀的費用又大約多少?ths!

With GOD all things are possible.

侯爵府

CoCoB,

陳醫生o係浸會同法國醫院都有掛單。 順產收$8000 開刀收$10000。

公爵府

牛年勳章

my_tabo 寫道:
CoCoB,

陳醫生o係浸會同法國醫院都有掛單。 順產收$8000 開刀收$10000。

我1 月份生, 順產收7000, 咁快就加左價喇,

大宅

我想問吓如果我去睇陳醫生, 我依家17週, 佢會唔會照仔定囡啊 ?? 佢部儀器清唔清晰嫁.........

大宅

nikitaki 寫道:
我都有睇dr.chan架~佢好好人架~我駝阿b一個月既小作小產佢都好幫到我~而家我23weeks喇~~佢果到照超聲波仲好清添~~ 我16weeks已經照到係仔仔喇~~

大宅

nikitaki,

佢係照超聲波定係4D嫁 ?? :lol:

大宅

mimosa 寫道:
nikitaki,

佢係照超聲波定係4D嫁 ?? :lol:

超聲波架咋~但係都清架~ 您一路照既時,您床尾有部電視可以睇住佢照囉~因為我有一次睇朱偉怡醫生就得佢睇冇我睇,仲要d相唔係太清架咋...同埋dr. chan好好人架~

大宅

nikitaki,

因為我睇開果個都唔清, 17週都未知仔定囡 , 我想轉...........

大宅

mimosa 寫道:
nikitaki,

因為我睇開果個都唔清, 17週都未知仔定囡 , 我想轉...........

您試下DR.CHAN啦~佢幾好架~我16WEEKS就照到係囝囝囉~$450左右,有1個月維他命~

大宅

nikitaki,

thank you~~~

子爵府

我生大仔都係搵Dr Chan開刀.
今胎我都打算開刀.
佢仲包埋睇bb (慳返兒科醫生$$)

侯爵府

CMMANDY,

係呀...陳醫生話醫療保險加o左費, 所以接生費都要加囉!
CMMANDY 寫道:
[quote]

我1 月份生, 順產收7000, 咁快就加左價喇,

mimosa,

我16週o個時去陳醫生度做產檢, 已經知道bb係囡囡喇! 你而家17週, 我諗如果bb合作o既話, 都好大機會睇到係囝定囡o架喇!

大宅

我昨天去看過陳醫生, 人很多, 等了足足二個鐘呀!但見醫生的時間十分鐘也不夠, 我想要求做婦科檢查(因子宮頸口有粒息肉, 有變大的傾向), 但她拒絕, 最後只作了超聲波之檢查, 我感覺有點失望!我覺得她不像外間所說那麼細心, 反而感覺她有點馬虎, 商業味很重! :cry:

大宅

我都係睇佢o架, 每次真係要等好耐, 所以我會約D下午既時間. 我都介紹過俾人, 不過結果feedback唔多好, 話佢馬虎囉, 不過好彩對我就無乜野, 我反而覺得佢幾好添, 所以都係睇人夾人既.

大宅

我上個月第一次產前檢查, 聽d媽咪講佢幾好, 去左睇佢一次, 印象麻麻..又係等左兩個鐘睇就十分鐘, 好趕咁, 想問多d問題都好似冇時間咁.
最後我聽朋友推介, 轉左盧醫生, 真係feel到咩叫細心呀, 睇完佢成個人定晒. 我老公都話佢幾好. 不過又係多人,不過都係好平, $460左右.

首頁
12345...7

尾頁

跳至