夫婦情感

跳至

首頁
23456...8

尾頁

複式洋房

好多謝你......你好叻, 可以忍住唔"質問".....但不查的話又点知他有否女人? 講就信了嗎......我驚自己好信佢時, 原來蒙在鼓裏咪好傻....

原帖由 綿綿雨 於 10-7-5 17:38 發表

我講下我自己既故事比你做借鏡..睇你做唔做到或做得幾多.....
我 c6 算係一個好受女性歡迎既人(佢朋友個個都係咁講)對我 c6讚不絕口.....
我c6最初上內地時一星期3日..我已經受不了..我慣左佢時時陪住我 同我食飯.. ...

子爵府

1 day 3 calls ...

我 1 yr 1 call ... 我c6都yim我煩 ....

大宅

如果我係樓主老公 我真係好頂唔順咁既生活 你令佢係朋友同BOSS面前都無哂面 講真你搵唔到佢可能佢真係做緊野 比你CHECK又點姐 男人要滾唔通會驚你咩 成日問人點維繫段婚姻 不如你問下自己想點先啦 人地講100句點做都係無用 你自己都做唔到 我唔單上同情你老公 我仲好同情你 每日要過D咁既生活 為個家付出又點 LI度大把女人為個家付出比你更多 老公一樣出去搞3搞4 你自己諗清楚自己想點先啦 佢係你老公 唔係你奴隸 你亦係佢老婆 唔係佢主人

珍珠宮

好媽媽勳章

成日提心吊膽驚個老公搵女人
咁結婚黎做乜?
講真,驚得幾多?
係咪都要過生活嫁啦~

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 AAA-Mom 於 5-7-2010 05:51 PM 發表
好多謝你......你好叻, 可以忍住唔"質問".....但不查的話又点知他有否女人? 講就信了嗎......我驚自己好信佢時, 原來蒙在鼓裏咪好傻....

樓主: 我有諗這個問題 就算查左 check左 咁又點 ..
如果佢有心搵女人,就算樓主點 check 都無用 都係果句 >>隨遇而安 ..
比佢知道你查佢仲更加唔高興 只會日嘈夜嘈
可能我有一份亞Q 精神啦.煮到埋黎咪食囉
我c6 知我性格 唔鍾意爭野 (假如有女人我會離開佢)
所以我 c6 話唔會做d咁既事黎 hurt 我. (當然睇你了解佢有幾多啦)
我明白我 c6唔係一個無良心既人 (佢對家人好好)

大宅

我睇晒啲post, 好似樓主都冇實質証明她老公去滾, 樓主你是否真的要看看心理醫生(真心), 妳生活在這樣(是妳虛構老公去滾)的婚姻生活下, 妳們婚姻真的可以白頭都老????請你學識放下, 放下妳的大女人性格, 放下妳的懷疑態度, 放下自以為是的做人方法, 要同老公共渡餘生, 大家要有共同生活態度, 雖然唔可以有共同性格,但就要有共同的心去營造生活理想. 時時都在疑心重重生活壓力下, 妳老公當然唔想跟妳說明所以, 唔講妳知去打ball又如何???(我以妳老公唔係去滾的話), 妳真係好煩, 時時check住晒, 真的頂妳唔順.個個係妳老公, 唔係妳下屬, 妳是否應分清楚對他們的態度. 首先改善一下自己的問題再掉轉角色, 件事又會有唔同體會.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果我日日咁俾人CHECK法,
我就算唔想出軌,我都會想離婚,
慘過坐監

大宅

好媽媽勳章

你愈迫你老公就走得愈快
每一段感情都係唔同既
上一段感情完結左就算了 唔好將以前唔開心既事帶到落下一段感情 如果你原停的重覆再重覆做同一樣野 下下都話以前ex會點點點 我驚現在個會點點點 咁不如唔好結婚唔好拍拖一定好快散

講比你知 雖然我老公無上大6係香港 但都幾有女人緣 但我老公好專一
話說 我老公ex gf分左手10幾年 10幾拿黎佢個ex gf都成日想搵我老公 我同我老公一齊都6年幾了 由拍拖到現在我都知道有咁既女人係到 個女人仲好過份成日sms我老公叫佢出去開房 有時仲會sd d好cheap 既sms黎想我會睇到例如:琴晚你係床上真係好勁 我好hi 等等 想我誤會想我自己走 佢就有機會同番我老公起埋一齊 但可惜我從來都唔check我老公手提 係我老公自己拿比我睇 係到笑 最後有一次我大肚個時 個女人成日搵我麻煩又特登撞我 我老公決心換電話號碼 仲要去恐嚇個女人再感搞事 我老公坐牢都會搵人打個女人
可能有人會覺得我好蠹 可能個女人講既野係真 我老公真係有同佢上床 但我覺得2個人一齊係講個信字 我老公講咩我都信=我講咩佢都信嫁 佢話無就一定無 就算真係有我都要親眼見 耳聽未為實 眼見才算真 同埋我太清楚我老公了 老實講 我生完bb之後肥到隻豬咁 成街都係女仔 我怕得幾多 為必辛苦自己
現在個女人打唔到我老公手提 但佢智sd e-mail黎 我都癈事理佢

另外 就算2公婆都好 都會有自己既朋友包括有異性 唔通同你結左婚就=要無晒朋友無晒興趣? 玩桌球姐...駛唔駛成日嘈
我老公日日打機仲易識女仔我都未驚過 裝上既女仔仲勁過出面呀

我建議你真係去睇下醫生 可能你有病你唔知 你再係咁落去 你個老公就會走 仲有人要面樹要皮 特別係男人 我有時都會搵唔到我老公 但我一定唔會打比佢d fd 咁耐以黎我都係打過2次比我老公既朋友 一次係我大肚出左事要入院 另一次係老公個婆婆就黎唔得 我先咁做

做你老公真係好慘 佢好似唔係人咁 就連狗都不如 我都唔知佢係咩 一個人長期受壓係唔得嫁官識人反 要留既趕唔走 要走既留唔住 你仲想要你段婚姻你就要改變下你自己

大宅

好媽媽勳章

你諗到最差, 就係如果佢真係有女人, 你會點做仲好啦...

接受?
同佢死過?
自己死?
定係同佢離婚..

未發生既野就花甘多時間去做d 無謂野, 好好對你老公同d 仔女仲好啦

伯爵府

你日日咁check住晒~真係人都癲啦~~我係你老公都反感啦...掉返轉你老公成日check住你又得唔得呢?兩公婆係講信任...你都唔信佢,其實一齊又有咩意思呢???我以前拍拖可能會咁做,得閒打下比佢...但結婚之後都冇喇~甚至一日都打唔到一個電話比佢...返到屋企咪見面~你check住晒..咪盞佢梗加想作反~~

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得係
原帖由 noelching39 於 10-7-4 15:09 發表
是否膠 post?

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

你其實心裡面一早已經判左你C6有女人, 你而家只係周圍搵証據, 你咁樣好辛苦姐
你成日問:點樣可以對C6有信心/有信任??唔CHECK住佢點知佢有冇女人??
我答: 你CHECK左咁多年, 搵到証據佢有女人未?? 未!! 咁點解唔信佢?? 你係咪要迫到佢作反?? 仲有, D知麻綠豆既事(如修甲), 你唔好放到咁大啦, 好少事架咋, take it easy man...你再係咁落去, 你C6真係去搵第二個, 你唔好後悔今日所做既一切呀, 都係你迫佢架咋....

禁止訪問

伯爵府

原帖由 sumlam 於 10-7-4 16:36 發表

希望係膠post啦, 如果唔係, 做佢老公真係好慘! 一個鐘頭3個call? 有邊個可以頂得順? 咁樣管法, 真係人都癲~
就算依家真係無滾都好,一定會係遲早既事(只要遇到懶溫柔體貼既女人時)

大b駿逸細b駿晞

別墅

我成日都上呢個網, 但係... 年幾兩年冇留過言.

樓主.. 你真的很誇張, 我相信你老公出面冇女人既, 如果有都第一時間離開你走啦, 喂..你老公係一個人呀, 比的自由啦好吾好, 係... 你成日話吾想佢去打波, 要專心工作搵錢, 要陪你, 要陪的仔女, 咁搵錢之餘都要有的個人興趣架! 點解... 吾信佢仲要同佢結婚, 佢之前又冇做過的咩出軌行為, 點解你對佢咁吾公平, 有咁好既男人... 你仲想點!! 你老公有日走左都係你做成架.

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

滾唔滾真係睇個男人對老婆既感情同老婆性格..
有d男人知道輸唔起..就連諗都唔會諗

樓主老公仲未走..我覺得好勁..
樓主你真係要學下樓上個幾位媽媽既優點..
我好讚同架~~

我以前都好煩,其實唔係想check佢..
只係啱啱拍拖,太鍾意佢..時時刻刻都想同佢講電話
所以成日打比佢...

自從我返左工,先知道每日接咁多電話真係好煩..
而家我一日都未必有一個電話比我老公架..
不過佢會自己打黎揾我..

放鬆d啦..樓主

子爵府

你將女權放得好高..........即使C6再愛你,都會比你呢D行動逐漸消磨....

你都話想佢因愛你地唔想你受傷害而唔搞女人,咁你覺得咁高壓既手段會多D愛?!樓主知道咩係愛嗎?

樓主你再咁對自己身體唔好,唔好介意,其實會唔會有甲狀腺或其他導至樓主咁呢?樓主夜晚訓得好唔好?

複式洋房

係呀.....次次都是: 响边呀?做緊咩呀?同边D人呀? ......有時就加: 揼骨呀?背景咁靜嘅....做乜咁耐至接电話呀......

唉, 自己睇番都頂唔順.....我会改....try my best la....

原帖由 寵壞了 於 10-7-4 18:02 發表
你老公都忍左你好耐啦
我好想知,你1個鐘3個call,係唔係來來去去都係個句,係邊,做緊咩呀???

珍珠宮

如果我係男人.....
一定一早就走O左...!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 AAA-Mom 於 10-7-6 11:43 發表
係呀.....次次都是: 响边呀?做緊咩呀?同边D人呀? ......有時就加: 揼骨呀?背景咁靜嘅....做乜咁耐至接电話呀......

唉, 自己睇番都頂唔順.....我会改....try my best la....

...

你第日打俾老公, 應該話你好掛住佢, 問佢食左野咩? 累唔累? 有無掛住你 (唔好好似審犯咁)

首頁
23456...8

尾頁

跳至