單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

小女子星期六孤單一人入院預備接受星期天的手術,自己硬頸不用朋友送我入院,也不用他們來探我,滿以為自己可以承受在醫院孤單寂寞的感覺,但原來自己並不是那麼堅強,依然是愛哭的亞pooth。

昨天進行了一個小手術,在復甦房休息了一小時,一直情緒都無問題,那知就在被送上病房的一刻,悲從中來,突然眼淚如泉湧,就在這電光火石之間,眼前看到一籃很美的花。這時真的悲喜交集,哭笑不得。其實我一點也不孤單,身邊有你們在身旁。

小女子衷心感謝你們 !
月亮小姐及七哥的花花
3 位美女在身旁的支持及鼓勵
哥哥對小女子的關懷備致~

快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

男爵府

原帖由 pooth 於 10-7-5 17:18 發表
小女子星期六孤單一人入院預備接受星期天的手術,自己硬頸不用朋友送我入院,也不用他們來探我,滿以為自己可以承受在醫院孤單寂寞的感覺,但原來自己並不是那麼堅強,依然是愛哭的亞pooth。

昨天進行了一個小手術,在復甦房休 ...

咁你要多加休息呀!

祝你一家健康快樂!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

你地兩個都要小心身體呀

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

呀Pooth:

我好嬲!你咁硬頸唔講俾小弟知你入院,咁樣!我嬲完啦!你要好好休息呀!下次出嚟先教訓你,要請我地食飯呀!

God bless you!

Brother Snake

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

民房

小POOTH~

加油!!!!

好好休息啊...!!!

大宅

Hey, you see, you have gone through a great challenge already. Trust me, all the difficulties will be tided over one by one.
Cheers

侯爵府

我早排都係樹想點解很小見pooth您留言~
記得多d休息,徐了仔仔,您都要好好照顧您自己!
等我同子健送嗰 比您喇~!

伯爵府

你割完雙眼皮, 就唔好周圍走啦.....嘻嘻!
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

哦....你又喊又笑…老鼠行橋…烏蠅打俏…"琴洰"賴尿...hehe..
失晒儀態啦…

為駁才女又喊又笑…緊係要出計架啦...!哈哈

突然眼淚如泉湧,就在這電光火石之間,眼前看到一籃很美的花。這時真的悲喜交集,哭笑不得昨天進行了一個小手術,在復甦房休 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

pooth...休息多d呀~~~

別墅

好媽媽勳章

回覆 10# pooth 的文章

Pooth,

真係要保重呀。
俾自已小休一下好喇,bk 同學會唔會孤單架。

祝 早日康復!

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

Pooth,

小心身體, 祝您早日康復.

別墅

好媽媽勳章

回覆 2# heichunmum 的文章

傻婆,仲乜唔單聲呀,唔好有下次喇!

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

pooth

早日康復...............
順順利利 大吉大利       

大宅

原帖由 alfreday 於 10-7-5 18:07 發表
呀Pooth:

我好嬲!你咁硬頸唔講俾小弟知你入院,咁樣!我嬲完啦!你要好好休息呀!下次出嚟先教訓你,要請我地食飯呀!

God bless you!

Brother Snake

...

Pooth
我又嬲.....有d接受唔倒囉 , 典解我唔豬ge......究竟我排第幾先....
話時話啦.....正經訪問你 , 在你手術昏迷前一刻 , 你諗起d乜人乜事....
雖然我唔豬你做乜手術 , 但都希望你早日康復 !

ps : 記住記住 , 食多d橙....可以補充多d正能量呀!
[939]

男爵府

pooth
休息多D...

洋房

回覆 1# pooth 的文章

Happy to hear that you are doing fine. Get well soon! We are looking forward to see you in bk and with them for all those activities. Life is not that bad, it isn't it? At least you are having a group of friends stand by you. Be a good girl la...I send you a hug and muah.....ok...
url=http://lilypie.com][/url]

大宅

原帖由 令令 於 10-7-5 23:37 發表
pooth
休息多D...

令令
我諗起果晚你仔仔, 佢好靜 , 好乖 , 我諗...你凑佢應該無乜難度 , 係咪 ?
[939]

首頁

尾頁

跳至