想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我每個月cycle係25-28day, 咁今個月用紅D test 到大約day14-15日 排卵, 咁我 day 10, 13, 15 都有同 c6 開工, 之後就諗住等結果!
但突然在day 21-22 發現有血, 請問這樣是否已是失敗既意思呢?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 chiuc9 於 10-7-13 11:31 發表
我每個月cycle係25-28day, 咁今個月用紅D test 到大約day14-15日 排卵, 咁我 day 10, 13, 15 都有同 c6 開工, 之後就諗住等結果!
但突然在day 21-22 發現有血, 請問這樣是否已是失敗既意思呢? ...

今日DAY 幾? D21-22多唔多血? 定係1,2滴?

D14/15深粗, 大約D 26-27可以CHECK BINGO.

祝早孕

別墅

今日day23了. 現在d血都係時有時無. 我估都係失敗了. 好想放棄...

別墅

唔好放棄啊
加油...支持你
原帖由 chiuc9 於 10-7-13 15:16 發表
今日day23了. 現在d血都係時有時無. 我估都係失敗了. 好想放棄...

別墅

多謝你呀!有時真係想搵個人傾訴下都無

大宅

會係著床血嗎?唔好緊張,過多兩三日再用棒棒check

大宅

我都好想知著床血,是什麼狀況? 是幾滴或是如M COME初頭1日咁是量少?

首頁

尾頁

跳至