跳至

首頁

尾頁

大宅

好失望, 我有冇做錯……

點解睇完個餅video竟然無人提及, 咁河馬爸三更半夜掉低河馬仔同我走出去為mug???? :-( :-(

我點解要俾佢出去???做咗d為求真相嘅行動竟然無任何回應….唔通真係當冇睇過定河馬爸冇影過???

唔係要討論d mug野…但睇咗架嘛….俾少少反應好唔好???

我真係好失望…..但又真係冇人迫佢去嘅….但係我係咪受害人???…俾個老公拋妻棄子就係為咗多事
:-( :-(

大宅

Re: 好失望, 我有冇做錯……

carolliu;

唉....我老公未又係咁...其實佢可以唔理..但為左咩呢?
聰明人就知, 未就係為左真相law.....

不過我支持佢地...老公 河馬爸

大宅

我係路過ga~
唔洗唔開心wor,會唔會係大臣話左唔好再講喱件事,所以d人收口呢?反正講完都會俾人delete,咪唔講囉~
sorry,雖然唔關我事,純粹發表下個人意見姐.

大宅

終於可以比我re下啦,趁大臣未鎖之前快d留言先~

carolliu
唔好失望,我諗其他媽咪真係好希望0410回復以住既歡樂,個件事實在係令我地0410蒙上污點,所以凡有關此事都不作回應。但我相信件事總有一天會水落石出的,係咪? 笑下啦

各位媽咪:
希望你地唔好覺得有人係度攪事,佢地都係想講個事實出黎者,佢地老公都半夜三更出黎又為乜呀? 都係為左求真相者~

Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

大宅

我相信大家都好明白報左警, 件事就已經完,事實就由差人去啦, 你地想我交代d乜呀, 我由唔係差人and法官

carolliu
其實你唔想浪費餅帶,咁可以去差館再報案架, 咁餅帶先可以作証據, 但你果日你又唔方便入差館,要照顧河馬仔,如果唔係你都可以報案, 你都是受害者嘛!! 咁你不如比shirley o羅, 用佢名義入去作証據, 還掂佢又未落口供~~~

子爵府

To : 各位就toobykan事件出post者

呢兩天, 已經有很多0410媽咪們pm我, 其實大家都好想安靜下! 同埋唔想再討論呢件事及唔會再作任何回覆架啦!

明白妳們有絕對發言權, 但希望所有想再係0410出post問呢件事既人見諒, 我們真係想安靜下啦

carolliu:

因為我已經報左警&落埋口供! 所以我唔會再發表有關呢件事既任何野及意見架啦! 希望妳明白!

男爵府

育兒性格勳章

carolliu, shirleyshek,

其實唔係想ignore你地,更加唔會話覺得你地做既野係多餘,只係概然報左警,真係唔好講太多喇,對雙方都唔會有好處。

我相信只要大家可以忍耐,到有真相果時,我地一定會知既。我認大家都唔想再好似之前咁,一login就見到成版都係講緊果件事。好好利用BK作為一個溝通同學習既渠道,唔係更有意思咩?﹗

Cheer Up!!

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

各立會員:

本站日前發生有會員為toobykan籌募嬰兒用品, 事後懷疑被騙事件, 本站雖一直留意跟進, 唯沒有足夠資料作出判斷, 現由部份關心事件的會員分別報警備案, 由警方接手調查, 相信很快會有公正的結果.

本站設立的目的, 為各父母提供平台討論教養子女, 建立會員間互相幫助的氣氛, 但部份人郤藉此機會騙取善良人仕的信任, 從中得到利益. 我們對此感到憤慨及無奈, 亦需為此負上部份責任.

我們意識到親子王國會員越來越多, 品流也越來越雜. 需要更多的規管去維持這裡的治安及平靜, 針對這類騙案而言, 我們決定網站內從今天開始禁止私人性質的籌募捐贈活動, 有關這類活動需先得到親子王國的審批, 否則會立刻刪除有關討論, 再犯者刪除會員資格.

另外有關toobykan事件之討論, 因為警方已接手開始調查, 本站決定封鎖所有討論, 會員亦應停止沒有必要的爭論, 影響調查結果.

親子王國的平靜安穩, 也靠各位的努力, 如對這件的處理及任何意見, 歡迎隨時直接PM本人交流.

親子王國 大臣
現在的國民很好招呼...

首頁

尾頁

跳至