跳至

首頁

尾頁

別墅

我bb尋日開始不停咁搖得....又拍手.....
突然之間識左咁多野..好似好快咁呀!~~
而家一有唔鍾意ge野就不停咁搖頭...好似好搞笑咁呀!~

大宅

佢未識搖頭, 但隻手有時會開合開合, 好似拜拜咁, 但你叫佢拜拜佢又唔會睬你 ga bor.

佢有一次book 係爸爸膊頭, 發出嗚嗚聲扮咸, 但一抬起頭就無眼淚, 而且係到笑

男爵府

好媽媽勳章

我個仔都識搖頭 (我地一叫"no no no"佢就搖, 或者有時佢都識用搖頭表示「唔要」), 同埋叫「好野」佢就識拍手, 尋晚仲學識聽歌時 (佢最鐘意而家pizzahut個廣告) 個頭同身搖下搖下好似跳舞咁, 勁搞笑呀...

不過佢仲未識爬呢....反而企得幾好....

禁止發言

洋房

咁啱嘅? 我個女都好鍾意Pizza Hut廣告, 一聽到就好似騎馬仔咁搖前搖後...仲拍晒手tim.....

原帖由 Horace_b 於 10-8-17 13:50 發表
我個仔都識搖頭 (我地一叫"no no no"佢就搖, 或者有時佢都識用搖頭表示「唔要」), 同埋叫「好野」佢就識拍手, 尋晚仲學識聽歌時 (佢最鐘意而家pizzahut個廣告) 個頭同身搖下搖下好似跳舞咁, 勁搞笑呀...

不過佢仲未 ...

男爵府

好媽媽勳章

可能首廣告歌節拍夠勁, 又多人郁黎郁去, 阿b睇到好開心.... 我仲拍左段片將阿仔搖頭 (不過首歌係我哼既, 哈哈~)放上facebook, 真係好好笑~

原帖由 winwintang31 於 10-8-18 15:56 發表
咁啱嘅? 我個女都好鍾意Pizza Hut廣告, 一聽到就好似騎馬仔咁搖前搖後...仲拍晒手tim.....

首頁

尾頁

跳至