時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

睇無線新聞,佢地播番琴晚單野嘅片段,都已經夠心傷,仲要近鏡影住車門本來仲活生生被鎖上手扣嘅領隊,被槍手射殺跌底嘅情景,雖然好黑,但都隱約睇到,諗下佢家人再睇到幾咁可憐,幾咁傷心呢?

唔好再播啦~~~~!

大宅

好媽媽勳章

我都係咁諗
真係好心up
睇住梁太喊 我都喊 ~
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

子爵府

yes...好唔開心, 尋晚睇住梁太我都喊左出嚟
今日係咁播領隊daddy & mammy路祭個程境, 好心痛

大宅

直播那段要睇都睇夠了, 請傳媒唔好再登或播出.......會令人好傷心.......今晚受傷者回港, 更加要保護他們的感受呢.....
:-( :-( :-(

水晶宮

再一次聽到梁太講……好唔捨得佢老公 好想跟住佢死……就會忍唔住d眼淚……

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

好心傷....完全明白!

子爵府

好媽媽勳章

昨日看完領隊父母到旅遊巴拜祭,我真的很心痛、再見到年青領隊被手扣鎖在樓梯,無助、恐懼的相片,昨晚至今張相成日浮現!作為母親的我,眼淚真是不停的流,真的感受到他的父母幾傷心

子爵府

昨天我C6放工, 他一入門口就哭了.

原來他一路上聽著收音機播梁太既訪問, 心痛到想哭, 強忍到返到屋企就忍唔住啦.

別墅

醒目開學勳章 畀面勳章

係!!!

記者唔好再追著梁太、汪小朋友...比佢地...我地平伏下來。

男爵府

我都係咁話........睇一次就喊一次.......真係好心痛.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

睇1次心痛1次.

首頁

尾頁

跳至