時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

點解仲要打開棺木任人影? 有冇搞錯!!!
xyz....

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/art_main.php?iss_id=20100825&sec_id=6996647&art_id=14381642

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

.... 禽獸 ......

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

不知所謂, 完全唔專重死者

"不該"

男爵府

育兒性格勳章

你見佢地可以在事發後第二日

用 旅遊巴 做背景 笑住影相就知啦!!!!!:;pppp:

大宅

Were they aimed to show others that all the cleaning up and make-up really cost HK$60k? What's the purpose of opening the cover? What's the purpose of letting people to take the pictures?
Have they asked the victims' families before doing so?
Have they ever thought of paying respect to others?
When can all these behaviour stop?
When can they stop hurting us further?

水晶宮

超唔識尊重人!

水晶宮

仲要係咁撥開棺本側邊D軟墊仲跌埋落地...任人影...有無搞錯!!!

子爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

識唔識咩叫尊重牙..?
咁百佳架~~~~~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

因為傳媒比左錢,所以任影,當年我細佬D相都係咁發放出來....我都好嬲

大宅

男爵府

醒目開學勳章

因為收咗$ 無廉恥:;pppp:

翡翠宮

有報應架~!!!!

禁止訪問

畀面勳章

別墅

有無搞錯!!! 真係好離譜!!!

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

果D記者....................... 係菲人/港人?

邊個會睇果D相 影來仲乜

水晶宮

畀面勳章

yes!! 佢哋要show俾人哋睇, 因為講咗要最高規格, 佢哋就要show佢哋有做過嘢.
我哋中國人有忌諱, 唔可以開棺俾人睇, 但當地人可能唔會咁樣諗.

原帖由 leungchai 於 10-8-25 20:43 發表
Were they aimed to show others that all the cleaning up and make-up really cost HK$60k? What's the purpose of opening the cover? What's the purpose of letting people to take the pictures?
Have they ...

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

痴線架.....遺體都唔尊重!!!

水晶宮

回覆 1# babyizanne 的文章

成班正pk, 可否俾番尊嚴同尊重俾啲無辜死者, 正人渣!!!!!!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

原帖由 babyizanne 於 10-8-25 19:53 發表
點解仲要打開棺木任人影? 有冇搞錯!!!
xyz....

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/art_main.php?iss_id=20100825&sec_id=6996647&art_id=14381642

係咪已經CHANGE 左?? 見唔到開棺D相??

男爵府

好媽媽勳章

實在太過份喇~呢D唔知咩人黎~全部唔識咩叫尊重

首頁

尾頁

跳至