時政擂台

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

醒目開學勳章

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20100827&sec_id=4104&subsec_id=11866&art_id=14388148

本來我覺得我們應該收拾一下我們憤怒既情緒, 不好再猜測、指罵, 好讓受害者家人及大家可以慢慢平整心情, 因為愈講得多愈勾起大家既傷痛...... 但再一次睇到菲政府講完一次又一次既大話, 真係睇到我我眼火爆!!!!!!

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

似係呢個匪人黎錯人間多啲喎 ~

伯爵府

我唔信會打錯電話, 真荒謬!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔該唔好再講大話啦

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

開頭又話要指揮...所以唔聽電話,宜家又話人地打錯....
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好呀~再做多d白痴野啦~再講多d白痴野啦~
我不知幾想佢地激嬲特首同阿爺~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係"up"得就"up"

禁止訪問

珍珠宮

無論菲傭定總統,全部都係大話精!成個民族都姓賴!

大宅

厚顏無恥既總統

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

就算有打錯都好, 咁你都可以主動搵人打比我地特首, 交待下件事吖 !!!

不過大家要記著, 今次件事攪成咁, 係菲總統造成的. 當日特首話由下午四時多開始打電話, 至晚上交待 (約十一時)都仍未找到菲總統.

翌日總統笑笑口回應時話, 未能聽電話係因為要去指揮. 至高領導人都指揮都咁雜亂無章, 其他人唔知會變成點. 香港人已經好痛苦, 請菲國不要再在我們的傷口上灑鹽了.

男爵府

畀面勳章

上至總統下至賓賓都係充份反映佢地民族劣根性: 大話連編, 做錯不認,屈得就屈!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

講大話都唔該講得高明d呀~之前又話要喺現場指揮接唔到電話,依家又賴話特首打錯電話!其實我唔信佢出事時喺現場指揮囉,如果現場有軍方,佢係總統都命令唔到佢哋?!假如佢真係喺現場仲死,即係辦事不力霸住訓練過嘅軍人,只派班廢柴出去,睇住搞唔掂都唔做嘢啦!!算吧啦~好心!你認認真真道歉,承認錯誤,坦白咁講出真相!唔好再自打咀巴!我每日都多恨菲國一分,好攰呀...

珍珠宮

唔信!!!
講D咁嘅嘢!
佢哋以為我哋香港人同佢哋嘅IQ一樣?

大宅

三世呀, 三世呀, 你咪當香港人白痴啦, 一次又一次講埋d 咁荒謬既大話, 仲要前言不對後語

珍珠宮

你係咪講果個"獻世"呀?

原帖由 龍鳯媽媽 於 10-8-27 10:46 發表
三世呀, 三世呀, 你咪當香港人白痴啦, 一次又一次講埋d 咁荒謬既大話, 仲要前言不對後語

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

係咪想食大督D呀? 橫掂我今日肚or.......
想衰多細再講多D......

都唔知係生物唔係, 話你係垃圾都俾多你...........垃圾都可以reuse, recycle, 屎尿都可以做肥料............

你究竟係乜差野????????????

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

洋房

就算特首冇打電話都冇可能係咁處理件事啦.
當日咁多國內外媒體影住, 佢哋都仲可以咁樣處理事情, 有咩分別啊?
自己低能唔好當人哋同佢哋一樣. :;pppp:

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

而家件事比全世界批評緊, 所以, 佢地不停搵籍口去推卸責任及問題

就如... 菲軍話當日已經係果處候命, 不過, 警方無要求介入, 所以無幫手做野 ... 而警方又話佢無權指揮軍隊做野

一陣又話係市長叫拉槍手細佬, 而市長又話無講過

大家不停搵籍口, 將負責推來推去...

算吧啦!! 佢地而家講咩都無人信啦!!!

首頁

尾頁

跳至