自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 NaNami 於 10-9-12 13:58 發表

Konnie88:請問你係咪去兒科E生睇左阿仔情況要唔要做定自己要做?....(是自己要做的)
請問邊間E院同要唔要全身麻醉?

thx
原帖由 曾開心 於 10-9-11 21:48 發表
請問你囝囝幾大呀?係邊間e院?邊個e生呀?

因為我囝囝5歲都可能要做.唔該哂.

我仔只用局部麻醉..全程25分鐘就出來..當晚住院時只食了一次止痛藥..出院返家後即洗澡..無須洗傷口及用紙杯..
(我見有一大塊透明gel膠布及人造皮封住)..一星期後覆診拆去膠布就無事了....傷口好完美..(我見過用傳統做的傷口會有岩岩蠶蠶,唔靚)....是陳x飛e生做的...

大宅

yes....太細唔得,,怕會郁來郁去..影響手術..所以一定要over8歲先得...
原帖由 annaanna 於 10-9-12 16:11 發表
我仔遲D都要割,我都想佢做LASER傷口細D,不過我O既CONCERN係全身麻醉.... 醫生話起碼8歲唔郁先可以唔麻醉喎~ 係咪O架?

伯爵府

原帖由 konnie88 於 10-9-11 21:23 發表
我兒子剛於8月做了..全部$11900元
是用laser做的...傷口好靚..流血少..我仔做完手術後只吃了一次止痛藥便沒事了...
我都意想不到效果咁好..

Can you PM the doctor to me? Thanks.

大宅

講漏左...
如在陳e生診所做只須7000元.
去醫院做就約12000元..

大宅

請收pm..thx.
原帖由 iusiube 於 10-9-12 21:15 發表

Can you PM the doctor to me? Thanks.

大宅

醒目開學勳章

原帖由 konnie88 於 2010-9-12 08:59 PM 發表

我仔只用局部麻醉..全程25分鐘就出來..當晚住院時只食了一次止痛藥..出院返家後即洗澡..無須洗傷口及用紙杯..
(我見有一大塊透明gel膠布及人造皮封住)..一星期後覆診拆去膠布就無事了....傷口好完美..(我見過用傳統 ...

麻煩可唔可以pm埋個醫生既資料比我呀???thx~~~`

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Can you PM the doctor to me? Thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

I want to know the doctor contact too. Can anyone please pm me? Thanks a lot.

子爵府

2024年龍年勳章

我都想要醫生資料呀, 麻煩pm埋比我丫, 唔該

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

其實想咩下咩情況下小朋友要做割包皮手術呢?

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

仁安住一晚, 二萬幾
痛唔痛好看個人, 醫生即晚出院, 又暈又成先住多晚, 痛到著唔到褲, 請三星期假

大宅

原帖由 konnie88 於 10-9-12 21:17 發表
講漏左...

可否PM陳e生資料給我嗎?

thx

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 konnie88 於 10-9-12 21:17 發表
講漏左...

Konnie88,

請問係邊間醫院做?我都想知醫生資料,可否pm給我?謝謝!

首頁

尾頁

跳至