在職全職

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無媽咪做出入口?

我下星期一返工,不過我無呢行經驗,
有咩兼讀課程好介紹?
:party: :-D

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 有無媽咪做出入口?

你係咪出入口shipping ?? 你公司係邊類 ??
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

別墅

介紹人話係shipping,不過係幫公司做下d單,
同book船期,check到岸未之類....個位叫logistics officer...
不過詳情我都唔係好了解,因為未做過...
車ge報關我就做過........

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

甘間公司係咪forwarder公司 ?? 如果係好容易

我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

別墅

好少 SHIPPING & LOGISTICS 會請一D 未做過無呢行經驗
的人, 你係唔係有人介紹呀! 應該唔係太難, 同好難話揾咩讀吓你做吓做吓就會知同上手

別墅

thx~~

首頁

尾頁

跳至