跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 tcm1018 於 22-1-2011 16:18 發表

我19號去睇左楊立和,照左結構了!都係$800,個度d姑娘幾好人,可能佢地個度晤多客,我等左十幾分鐘就得!仲同d姑娘吹左一陣水!個dr都ok,我諗䏲左半個鐘左右,佢都係逐part睇!有解釋比我聽!我老公之前好抗拒我睇男dr,都覺得ok! ...

我想問係咪2d架? 有冇相俾返架? 部電視機同啲相睇得清唔清楚架?! thanks!

大宅

原帖由 CherLove 於 11-1-22 23:39 發表

我想問係咪2d架? 有冇相俾返架? 部電視機同啲相睇得清唔清楚架?! thanks!

應該係2d黎,有三張相俾返我,但我晤知係咪個個一樣有咁多張!部電視機好清,仲好新淨,d相都好清!佢會逐part講,照下d手指,腳指咁,d相旁邊仲有d數字講解bb size同你預產期吻晤吻合!好似我個b就度到個頭大預產期一星期!佢仲因為照左好耐都照晤到我個仔右手手指,佢好似轉左個4d照左一陣,不過我晤肯定係咪,我見個畫面轉左金色又立體左!

別墅

回復 102# tcm1018 的帖子

你照到仔定女呀?

大宅

原帖由 CherLove 於 11-1-23 16:35 發表
你照到仔定女呀?

我17week,已經照左係仔,今次睇結構24week,dr再confirm都係照到仔!你呢?

別墅

原帖由 tcm1018 於 23-1-2011 20:32 發表

我17week,已經照左係仔,今次睇結構24week,dr再confirm都係照到仔!你呢?

可唔可以post/send張17週有菇菇果張相黎睇下呀?我想對照下自己果張呀!thanks!

大宅

回復 1# CherLove 的帖子

我17week,dr俾我個d相冇影菇菇既相!但佢照個時,我係部機睇得好清楚!而且,我係私家睇兩次加政府一次都話係仔!你照得晤清楚嗎?

別墅

原帖由 tcm1018 於 24-1-2011 15:35 發表
我17week,dr俾我個d相冇影菇菇既相!但佢照個時,我係部機睇得好清楚!而且,我係私家睇兩次加政府一次都話係仔!你照得晤清楚嗎?

我16同18週照同一個醫生話係有jj囉, 但張相細左少少同埋唔係好識睇, 所以咪想睇下其他相參考下囉~

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 annayoyomo 於 11-1-21 11:23 AM 發表
PM 俾您

.

收到了 , 唔該晒 ! ^^

首頁

尾頁

跳至