影視娛樂

跳至

首頁
12345...52

尾頁

珍珠宮

而家追到套劇嘅第十集啦,都真係睇到欲罷不能呀!
好熱切期待下星期嘅第十一及第十二集啊!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

係呀!

原帖由 wai001 於 10-10-3 15:01 發表

伯爵府

好媽媽勳章

而家追到套劇嘅第十集啦,都真係睇到欲罷不能呀

水晶宮

真係敢好睇?????

珍珠宮

我覺得<成均館緋聞>直頭仲好睇過<原來是美男>wor!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

「成均館緋聞」嘅主題曲係由東方神起嘅三子主唱嘅「找到了」好鬼好聽wor!
可以click 入以下youtube o既clip 睇下同埋聽下先:
http://www.youtube.com/watch?v=z7HQJ_E_tkk

珍珠宮

仲有以下一條youtube o既clip:
http://www.youtube.com/watch?v=JRgOOz63vtM&feature=related

珍珠宮

鍾意死李先俊(有天),同埋扮演允熙嘅女主人公(朴敏英)啊!!!

珍珠宮

第十一集要在星期一先在韓國播出,所以要等到星期二才可以有得睇到啊!好心急啊!

珍珠宮

不妨click 入以下睇下該劇o既有關新聞:
http://udn.com/NEWS/ENTERTAINMENT/ENT5/5879493.shtml

珍珠宮

click入以下有個人o既blog可以睇到《成均館緋聞》原著小說部分翻譯:
http://blog.yam.com/min723/article/30838716

大宅

星期日已到, 星期一還會遠嗎? 儒生像我般心急人的話, 可於明晚11:30後到土豆找尋一下, 無字幕版應已面世, 普通字幕版則需等至凌晨3:00, 路過見儒生如我般花癡, 深感恩惠.

大推成均館緋聞, 大愛佳郎
原帖由 wai001 於 10-10-3 20:35 發表
第十一集要在星期一先在韓國播出,所以要等到星期二才可以有得睇到啊!好心急啊!

大宅

不過, 唔係嚇大家, 我真係驚爛尾, 皆因我佳郎已經無期拍, 現貨只到16集, 有天今個月15號開始亞洲巡迴, 我家少爺需於空檔回國拍劇. 但套劇20集, 應該11月2號完, 但仲有4集未拍, 我恐怕真係要cut我家少爺的戲份啊~
秘奇有天,投身JYJ亚 tour,对“成均馆绯闻”放映无影响

“就算会推迟拍摄日程,也尽量做到不影响放送”。

秘奇有天调整了KBS 2TV月火剧“成均馆绯闻”的拍摄日程。

“成均馆绯闻”制作公司raemongraein的李贤旭PD于1日说“虽然秘奇有天从10月中旬开始要赴东南亚地区公演,但没有日程的日子还是会回韩国参加电视剧拍摄”。

秘奇有天方面和制作公司方面订下演出合同说会在9月底之前结束“成均馆绯闻”的拍摄,但是因为拍摄日程延迟,10月份也必须要继续拍摄。

问题在于秘奇有天和曾经一同以东方神起名义活动过的英雄在中,细亚俊秀重组的JYJ必须于10月中旬去亚洲部分地区演出。JYJ将于下月15日以曼谷为首站再到新加坡,吉隆坡,香港,台北等地表演。

“成均馆绯闻”共计划20集,要到11月2号才能终映,拍摄时间和公演时间撞车。

但是李PD说“虽然成均馆到9月30日为止才放映了10集,但现在进行拍摄的已经是15~16集的场景”,“拍摄时间很充足,就算秘奇有天参加公演也不会对放送造成影响。”

“成均馆绯闻”共有20集,将于11月2日剧终。
quote from 百度有天吧

琥珀宮

唔會掛?!

不過, 唔係嚇大家, 我真係驚爛尾, 皆因我佳郎已經無期拍, 現貨只到16集, 有天今個月15號開始亞洲巡迴, 我家少爺需於空檔回國拍劇. 但套劇20集, 應該11月2號完, 但仲有4集未拍, 我恐怕真係要cut我家少爺的戲份啊~

子爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我追這套戲都追得好瘋狂呀, 沒有悶場,大愛
執子之手 與子皆老

大宅

11集預告, 頂住先, 今晚再嚟
http://v.youku.com/v_show/id_XMjExMTQzMzg0.html

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都好鍾意呢套戲,越睇越好睇,尋日一日睇哂十集,好攰。

而家上網睇小說版頂住癮先!

大宅

小說版有點黃氣, 不過我鐘意 , 小說版的佳郎好man, 芙蓉花也較討好
原帖由 YuYuMother 於 10-10-4 19:22 發表
我都好鍾意呢套戲,越睇越好睇,尋日一日睇哂十集,好攰。

而家上網睇小說版頂住癮先!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

見到大家話好睇,
噚日開始睇,
真係幾吸引,
多謝推介

請問有冇人知結局會係開心定悲劇呢?

禁止訪問

首頁
12345...52

尾頁

跳至