美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: www.adambeauty.com

多謝你地既sharing

公爵府

我想問下你地有無人用過sofina既感光粉底液呀? 好唔好用?係咪真係會有"令"既效果? 可唔可以share下。

別墅

我用過覺得好薄好自然! 唔錯ga!

公爵府

thanks! 甘搽左係咪真係會"令令"地甘架? 遮遐度高唔高呢?

COLDE 寫道:

大宅

我係佢個網都見到呢隻粉底液﹐講到真係幾好甘﹐而且又平好多﹐搞到我都好想買黎試下 不過都係諗住佢counter試左先﹐我諗自然色應該幾fit我

debjc 寫道:
thanks! 甘搽左係咪真係會"令令"地甘架? 遮遐度高唔高呢?

[quote]
COLDE 寫道:
[/quote]

大宅

咁sofina 除左各位提及的正野之後, 還有什麼正products? 我都想轉用sofina...

公爵府

聽講sofina既美白都幾好喎

christylai 寫道:
咁sofina 除左各位提及的正野之後, 還有什麼正products? 我都想轉用sofina...

別墅

佢地隻whitening essence真係幾好, 而且唔立, 好快吸收, 洗完面, 用完爽膚水, 搽whitening essence, uv cut milk, Programme(最後用o黎保護肌膚), 佢條line美白效果都好好, 除o左爽膚水之外, 全部都可以o係adambeauty網頁買得到, 大致上每樣產品平均平$100左右

男爵府

我兩個星期前落order買sofina 的uv milk,佢個綱又冇話缺貨,到而家都未有返貨,我以經落咗3個order,初時話過兩日,後來我過咗兩日問,佢又話下星期2,但要過咗錢先送貨用由寄,因我住沙田,佢地冇送呢區的.所以我覺得佢地的服務唔係甘好.如果現金交貨又要去kln地鐵站交收.

大宅

畀面勳章

各位訂過adambeauty有冇寄掛號架, 唔寄掛號怕唔怕寄失?
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

別墅

我 email 問佢 d 野都無答過我,我想買果 d 野 (+掛號) 同出面相差 HK$ 38.00,我都係費事煩,自己去買冇咁嬲!

首頁

尾頁

跳至