夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

好友當場看到男友與第二個女人上床~~~

我這幾天很不開心~~我的好友當場看到男友與第二個女人上床~~~ :-( :-(

我好友很傷心我為了她亦很不開心~~
她是一個很堅強的女孩~~但今次佢情緒失控地令我十分的擔心~~~
我與她相識了超過15年小學同學~~我真的很想去打死那男人~~他們拍拖已經有7年今年年頭一起租了屋之後不到一個月就發生了這事情~~我很很為我好友難過及很痛~~

我可以怎麼辦????
:-( :-( :-( :-(

大宅

Re: 好友當場看到男友與第二個女人上床~~~

啦啦臨執野走人, 唔開心一定有ka啦, 我覺得男人玩都唔應該玩到咁cheap囉, 連租酒店都省番, 真係不知所謂......... 玩到跟本唔放佢在眼內, 要唔要都"把就"

男爵府

個男人係咪故意架?! 邊個男人咁蠢, 偷食都帶埋番屋企架?!(重係同女友同居的屋)

別墅

在與上這事的時間個男人很緊張同我好友表示佢醉了~~
而我老公就很早之前(我們大家相識的)表示我好友我男人不是好人~男人酒醉一定有三分醒 不可能以醉來做藉口~~ :-(

伯爵府

如果偷食都唔怕會比女友見到既. 個女朋友係呢個男人既
心目中位置都相信唔係咁重要 law.

我林個女仔要同番呢個男仔一齊真係要三思先得.

翡翠宮

捉姦在床無得傾啦 仲要攪到返屋企你叫佢食屎啦 我都係飲酒之人, 酒醉三分醒, 係佢想用呢個藉口同人上床先飲啫唔好話我話

別墅

ringoivy 寫道:
捉姦在床無得傾啦 仲要攪到返屋企你叫佢食屎啦 我都係飲酒之人, 酒醉三分醒, 係佢想用呢個藉口同人上床先飲啫唔好話我話

哎呀~~~help~~我知道了~
我老公話佢地一起存錢去租屋買傢俱用了他們兩個我錢後就不要的好友~~~help ~~~~世界上真的有這樣的男人 :-( :-( :-( 我很難受我很不想我一個這麼堅強的女孩這樣被害~~
:-( :-( 我哭了很久~~我~~~

別墅

真係不知所謂, 係甘醉左殺人都無罪啦 !

你唯一可以做既就係陪住你朋友, 小心睇住佢唔好做傻事 ! 之後既野慢慢先傾~

我都有朋友知道男朋友同佢個FRIEND上床, 佢個FRIEND最鍾意勾佬, 特別係人地既男友, 老公......

雖然當時係人都叫佢分手, 但佢諗左好耐, 結果咪又係結埋婚 ! 唉, 世事既野真係好難講~

記住要睇你朋友個情緒呀!

別墅

虎虎 寫道:
真係不知所謂, 係甘醉左殺人都無罪啦 !

你唯一可以做既就係陪住你朋友, 小心睇住佢唔好做傻事 ! 之後既野慢慢先傾~

我都有朋友知道男朋友同佢個FRIEND上床, 佢個FRIEND最鍾意勾佬, 特別係人地既男友, 老公......

雖然當時係人都叫佢分手, 但佢諗左好耐, 結果咪又係結埋婚 ! 唉, 世事既野真係好難講~

記住要睇你朋友個情緒呀!

我很怕我不可能看實佢~~我真的很怕 :-( 他的情緒從沒有試過這樣~~ :-(

別墅

搵多幾個人陪佢啦, 講真而家知, 好過結左婚, 生埋仔先知佢甘賤格好呀 !~

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

未結婚就好辦事好多,一於飛佢,點知第日結左婚會唔會又借醉行事
至於你個朋友,唯有

別墅

我都有這樣勸佢~~
但七年的感情而且又是初戀~~
很很傷~~
我好友的家庭一路都不好有很多的事發生~~
佢男友一路伴著他~而好友亦一個人頂起頭家~~
現在佢的情緒及行為令我很很擔心~~

真的真的想一刀剎了那不知所謂的男人
虎虎 寫道:
搵多幾個人陪佢啦, 講真而家知, 好過結左婚, 生埋仔先知佢甘賤格好呀 !~

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

個男人話酒醉, 酒醉都識得返屋企上床?係咪個男人想甩你個朋友呀?

叫你個朋友唔好太傷心, 當睇錯呢個男人囉, 家陣知道, 仲好過結婚後先知, 到時真係進退兩難。
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

別墅

唉 ! 共患難又點 ? 一次不忠, 百次不容 !

珍珠宮

好好地勸妳的好友, 男人無咗可以搵第個, 呢個世界無話無咗邊個唔得既, 可以的話多陪妳好友出外走走, 去散吓心。

比著我都唔會原諒個衰男友, 因仲要係同第二個女人訓自己張床, 即係唔比臉我啫...如個男人個心仲有我就唔會係張床做d咁既事, 人有良知架。

分手係明智既選擇。
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

你多d陪下你朋友, 時間會令佢沖淡一齊.
個賤男人不要也吧.

別墅

我真的很想知道~~
一個男人可以這樣無情的對付自己的女人???
縱使不愛~~~
我十分的希望她可以有時間去沖走所有所有他的回億~~

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

我現在深深的明白什麼叫做知而難~~~ :-(

子爵府

我都有個女性朋友親眼見到自己男友同第二個女人係床上面, 不過就未正式開始做, 佢話要分手, 跟住俾人"tum"左無耐, 又可以當無事發生過... 唉....

首頁

尾頁

跳至