派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想book廸士尼主題慶祝package, 同囝囝在11月慶祝5歲生日, 但價錢都唔平, 要4千多元 (including 酒店, buffet & 門卷 for 2大1小). 所以想先問問大家意見, 去過的媽咪覺得值唔值得去, 而且要注意些什麼呢 ?

Thanks a lot!

男爵府

我都諗住同個仔係廸士尼慶祝生日, 訂翠樂庭食野, 問過佢地話會有卡通人物出現喎, 同埋星期一至四有$100優惠, $300幾大人, 小朋友200幾

男爵府

I am willing to pay as my kids love the celebration there.

原帖由 dorislin 於 10-10-12 15:10 發表
我想book廸士尼主題慶祝package, 同囝囝在11月慶祝5歲生日, 但價錢都唔平, 要4千多元 (including 酒店, buffet & 門卷 for 2大1小). 所以想先問問大家意見, 去過的媽咪覺得值唔值得去, 而且要注意些什麼呢 ?

Thank ...

大宅

今年 4 月我地一家三口都去左幫仔仔慶祝 2 歲生日, 雖然貴左 d, 不過見到仔仔真係好開心 (因為仔仔超級鍾意米奇老鼠), 我同老公都覺得值得...仲打算出年再去.....
其實無咩特別要注意的, 你不用走去搵公仔影相的, 佢地會順住次序, 逐張枱走埋去, 你可以俾你部相機 / video cam 俾佢地幫你影, 佢地的職員亦會另外幫你影, 影完之後隔一陣佢地會 print 出來俾你睇, 問你要唔要, 不過佢地果 d 就要收費, 即係好似你o係樂園裡面影果 d 咁......
跟住到你食到差不多尾聲, 佢地的職員就會拎個蛋糕及一個公仔人物來同你慶祝/影相.....不過個蛋糕要拎番酒店房食的......

大宅

包一晚住嗎? 其實Ticket 都差不多1千.

男爵府

住一晚加埋好似要3000幾以上~

大宅

我check過的package要4千多元, include 一晚酒店, 入場卷 & buffet (for 2 adults & 1 kid).

Moreover, thanks for all's comments.

原帖由 monchhi-mama 於 10-10-13 15:19 發表
包一晚住嗎? 其實Ticket 都差不多1千.

禁止發言

洋房

我个仔11月2号就3岁生日,我地一家3口都会去迪士尼玩.我地只买大人飞,620度,主要陪仔仔玩.我觉得住酒店好象有点浪费,一个字贵!不值得!

禁止訪問

男爵府

係呀, 我都覺, 如果2000幾一晚我會考慮

大宅

認識瑞士牛牛第一回

我自己就9月啱啱去完,同個細囡慶祝生日之餘仲慶祝結婚週年,都係朝早入去玩,然後食buffle,同住一晚第2日再入去玩,玩完先至走。

我之前係大仔歲幾時join咗annual pass所以無用到個主題慶祝服務。不過,我訂房時同時訂buffle,佢哋啲職員都有問我有無特別慶祝咩,話咗俾佢哋聽,個日上房就有2個小禮物同咭(無特別佈置),但我同老公都覺得OK,因為如果用咗服務只係多咗啲佈置好似好唔抵。個晚入去食buffle前,啲職員就同我哋夾時間出蛋糕,個個一齊吹蠟燭,真係好開心架。我個囡番咗屋企頭嗰幾日都仲成日唱住happy birthday,就算宜家隔咗成個月都仲問幾時同mickey 唱生日歌呀?

再考慮吓啦。

就算我哋有pass都
原帖由 dorislin 於 10-10-14 09:42 發表
我check過的package要4千多元, include 一晚酒店, 入場卷 & buffet (for 2 adults & 1 kid).

Moreover, thanks for all's comments.
教育便是一輩子的承諾

禁止訪問

回覆 1# Timothy_mama 的文章

大宅

我訂咗今個weekend同亞仔celebrate 2yrs birthday, 一晚酒店, buffet, 樂園ticket total $38xx.
值唔值每個人睇法唔同, 但我覺得係偏貴, 無計, 一年一次, 當一家人去旅行ga 喇~

大宅

我覺得只要仔仔開心其實都值得既...
但兩歲...我諗佢大左會唔記得..哈哈~

首頁

尾頁

跳至