自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

我哋冇教練帶㗎今日. 係跨區玩㗎. 係泳會派表, 叫我哋自己去. 邊有人帶我哋喎~ 如果有教練在場我哋就唔洗勞氣添啦~
我慶係慶在佢啲態度囉就係. 佢又唔係我邊個, 我做咩事要俾佢羞辱先?

原帖由 芝娃娃 於 10-10-17 00:55 發表

以前教練同我地傾閒計時講過, 就算比賽時發生咩事都要經教練處理, 唔可以直接走去找主辦單位投訴(其實我唔係好清楚你係邊個單位搞, 係咪經教練報名). 但唔代表可以咁樣兇人, 黎明個態度真係好有問題囉.:tongue: ...

水晶宮

畀面勳章

呢個人把口好爛㗎.
可唔可以幫我問佢全名呢??
祝你朋友好運啦....

原帖由 EvaLam^^ 於 10-10-17 00:59 發表
我睇完張相,覺得熟口熟面,原來我早幾個鐘係朋友個fb到睇到佢今日比賽d相,就係同呢個姓黎既合照啦.

男爵府

畀面勳章

pls pm me the photos, ths~

水晶宮

畀面勳章

呢個自稱姓黎既"教練", 開口埋口就叫人師奶. 好似侮辱緊做咗媽媽既女性咁! 佢自己教既都係小朋友, 個個都有媽媽生, 唔知佢會唔會吓吓叫人哋做師奶呢??
唔知佢自己有冇亞媽生呢?? 點稱呼佢自己媽媽呢??
同佢理論就話人阻住晒, 到時真係有學生家長同佢理論, 唔知佢又會唔會話人阻住晒?
我自問都唔係年紀大嗰啲, 有冇需要稱呼我做師奶. 仲有佢鬧既唔止我一個㗎, 不過其他家長怕咗佢咋.

伯爵府

Pls pm the photo to me. tks!我想知黎明有無教過我個囝,因為我仔學校係大埔泳會教游水,啊囝學左一年無學喇!我知邊邊係馮教練,短髮,帶眼境,講野粗聲粗氣.

子爵府

Pls pm me, tks! 有需要post在大埔區,因阿仔的小学都用佢地,如有知係边個,實同學校反映吓!佢地係大埔都幾多学生架!

水晶宮

畀面勳章

pm咗.

姓馮既"話事人"應該係嗰個女人啦! 不過尋日見佢就長長哋頭髮, 紮起咗. 戴眼鏡. 最初串串貢係佢同另一個四眼仔.個四眼仔高高瘦瘦, 又係個樣好乞人憎嗰隻.好串. 後來呢個姓黎既陀地可能見咁就走埋嚟加把咀, 一埋嚟就鬧交,好似要出風頭咁. 我心諗你而家黑社會咩?? 做教練做到咁? 佢哋話係義工, 但做義工可以亂鬧人呀?
後尾姓馮既見勢色唔對, 即刻變臉扮好人. 但我睇得出佢好唔鍾意我哋.
小朋友跟著呢啲教練真係唔知會學咗啲咩返嚟.

原帖由 IanIan 於 10-10-17 12:14 發表
Pls pm the photo to me. tks!我想知黎明有無教過我個囝,因為我仔學校係大埔泳會教游水,啊囝學左一年無學喇!我知邊邊係馮教練,短髮,帶眼境,講野粗聲粗氣.

水晶宮

畀面勳章

pm咗.
唔該晒, 最好等多啲人知, 等佢哋唔好以為個個都要怕咗佢.
平時佢一定喝慣咗班家長, 以為個個媽媽都要奉承佢哋, 買佢哋怕.

原帖由 BChai 於 10-10-17 13:24 發表
Pls pm me, tks! 有需要post在大埔區,因阿仔的小学都用佢地,如有知係边個,實同學校反映吓!佢地係大埔都幾多学生架!

子爵府

己睇咗,唔面善,因亞仔在大埔泳池學游水和操水,佢哋泳會多數係隔離,主管一定唔係佢,可能都係d 2 打6.等我留意佢有冇係大埔出沒先. 話時話佢都幾夠羌,夠膽笑住俾你映,你ヌ唔即錄低嘅?等佢做第2个"雞男".:;pppp:

原帖由 bowling2004 於 10-10-17 16:00 發表
pm咗.
唔該晒, 最好等多啲人知, 等佢哋唔好以為個個都要怕咗佢.
平時佢一定喝慣咗班家長, 以為個個媽媽都要奉承佢哋, 買佢哋怕.

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

水晶宮

畀面勳章

咦, 係??? 多謝你話我知.
咁佢都好大膽喎!!!! 喺度認屎認屁! 講到自己好勁咁!!!
希望有媽媽話倒我知佢真名係乜, 我可以直接打去大埔游泳會投訴佢!

我冇影佢片, 因為當時真係情急之下影佢相. 同埋當時好黑, 我影完佢佢就開始周身郁, 我諗佢其實當時都有啲驚. 佢企定俾我影都係10秒左右倒.

原帖由 BChai 於 10-10-17 22:01 發表
己睇咗,唔面善,因亞仔在大埔泳池學游水和操水,佢哋泳會多數係隔離,主管一定唔係佢,可能都係d 2 打6.等我留意佢有冇係大埔出沒先. 話時話佢都幾夠羌,夠膽笑住俾你映,你ヌ唔即錄低嘅?等佢做第2个"雞男".:;pppp:

...

水晶宮

畀面勳章

我都仲諗起佢當時點樣用心口頂我同撞我, 好似同啲男人撩交打咁. 我係女人嚟㗎, 佢有冇用吓個腦諗嘢? 我真係可以話佢非禮! 佢呢啲行為好討厭!

超級版主

超級版主

如欲索取資料,請直接pm有關會員,謝謝合作

大宅

好媽媽勳章

呢個泳會 我真係好記得囉

我個仔幾年前參加佢泳班
個仔當年5歲
佢地都好多人參加
第一堂時 個仔跟左班人入去
個主管已經提左個帶入去既人
呢個細路新黎 叫睇住佢
咁個仔入左去我咪行左去觀看台睇佢
點知我見個仔做完熱身後
開始玩水 跟住行下行下
走左去池既另一邊
又好似遊手好閒咁 自己玩水
又同d人傾計 玩下咁
我根本唔知佢同d咩人講野同玩
(因為d教練係無制服既)
唔知佢係有個人個別睇佢
定係佢離左隊
我越睇越唔對路
咪打比個主管問 佢就幫我再問
頭尾攪左成個鐘 我一直遙望住個仔

攪到堂都完左 d人就帶埋我個出黎
d教練講話見我個仔帶住佢會既泳帽
問我個係咪學游水 我個仔無答佢
佢就叫左我仔行開
咁佢都講左唔好意思 但我真係超

跟住就無學喇

以後亦唔會推介人地去跟大x泳會學囉
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

水晶宮

畀面勳章

佢哋成班人一行出嚟已經似黑社會打交鬧交咁, 一啲都唔似教開小朋友既人. 似出嚟行古惑嗰啲. 對住個女人都用個心口頂頂吓, 似唔似撩打交? 仲恐嚇我個仔!
我真係唔希望有小朋友俾佢哋糟質.

原帖由 pigpigpat 於 10-10-17 22:38 發表
呢個泳會 我真係好記得囉

我個仔幾年前參加佢泳班
個仔當年5歲
佢地都好多人參加
第一堂時 個仔跟左班人入去
個主管已經提左個帶入去既人
呢個細路新黎 叫睇住佢
咁個仔入左去我咪行左去觀看台睇佢
點知我見 ...

水晶宮

畀面勳章

deleted

水晶宮

畀面勳章

如果有家長想知呢個人既資料同埋相, 可以直接pm問我.
我驚呢個topic會俾人封鎖呀. thank you.

伯爵府

原帖由 bowling2004 於 10-10-17 15:53 發表
pm咗.

姓馮既"話事人"應該係嗰個女人啦! 不過尋日見佢就長長哋頭髮, 紮起咗. 戴眼鏡. 最初串串貢係佢同另一個四眼仔.個四眼仔高高瘦瘦, 又係個樣好乞人憎嗰隻.好串. 後來呢個姓黎既陀地可能見咁就走埋嚟加把咀, 一 ...

收到喇!姓馮的肯定係啊頭,講野把聲又大又喉沙,4x歲師奶,肥肥地,黎生就未見過.

水晶宮

畀面勳章

係呀!係佢啦!
個樣好奸, 仲好識變臉. 最初最串既係佢, 之後佢可能知自己帶起個頭收唔倒科(佢可能最初諗住我好好恰), 就即刻變臉.
我最鄙視呢啲人.
睇嚟呢個姓黎既係屬於大埔游泳會但喺黃埔博藝會教架.
好想佢可以好似咩雞巴男咁,等多啲人知道佢啲衰嘢, 唔好俾小朋友佢教!
原帖由 IanIan 於 10-10-17 23:45 發表

收到喇!姓馮的肯定係啊頭,講野把聲又大又喉沙,4x歲師奶,肥肥地,黎生就未見過.

水晶宮

畀面勳章

希望bk唔好再delete呢個topic 啲內容啦!!
呢啲教練真係衰到貼地, 我唔講出嚟俾多啲人知, 佢哋咪好得戚囉? 繼續恐嚇同欺壓其他家長同小朋友!
我唔想再有受害者, 同埋呢啲人, 唔教訓吓佢係唔得!

首頁

尾頁

跳至