論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

搞在個幾2個月個賓賓visa終於係呢個20/10批在,agent話呢個星期機位好full,唔知黎唔黎到HK,今日再打比agent又話工人未揍到錢所以買唔到機票同比agnet費,我同agent講呢樣嘢唔係今日先話無應該一早要準備錢,agent又話佢地好貧窮唔係咁易揍錢,咁我就話如果揍到唔錢咪黎唔到HK咁我要等到幾時,我又話佢係唔係有心黎HK做,agent又話佢係想黎不過揍唔到錢,agent話立即再打IDD過去再問佢便收了線,請問大家我可以點呢???

男爵府

畀面勳章

佢黎香港既機票係妳比架wor,妳比既agent fee 包埋架嘛~

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實佢係咪根本想"推工"?
佢地一般來港打工,都係先借錢,然後毎個月還錢比財務公司(還數個月的)

大宅

佢係比前僱主terminate, 係香港做在3年9個月, 佢話前僱主係印度人想同佢續約但佢想考慮所以就炒佢喎,我都係半信半疑但同佢interview過覺得佢有經驗所以請佢, 如果佢真係揍唔到錢,我好唔好借比佢好呢,到佢黎到HK先係扣人工,大家可否比些意見

珍珠宮

千其唔好做傻事.

原帖由 lauhehe 於 10-10-29 22:10 發表
如果佢真係揍唔到錢,我好唔好借比佢好呢,到佢黎到HK先係 ...

男爵府

畀面勳章

3年9個月無可能無錢比agent fee~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至