論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

I D number W67xx18

黑心, 超懶
對 BB 冇愛心, 冇耐性
一個月都唔會幫我地換一次床單
兩個星期都唔會抹一次地
我個廁所長期都臭架
日日拎住部手機冇停咁 sms & 打機
大話精
為左厄我, 話自己阿媽比佢老公槍殺左都夠膽死, 然後不顧而去. 成日話自己屋企人有事去博我地同情, 老公有外遇, 姪女死左, 香港個親戚又死埋, 個女有阿米巴變型蟲, 個仔又心漏等等......... 痴線架 !!!

複式洋房

I D number W67xx18

黑心, 超懶
對 BB 冇愛心, 冇耐性
一個月都唔會幫我地換一次床單
兩個星期都唔會抹一次地
我個廁所長期都臭架
日日拎住部手機冇停咁 sms & 打機
大話精
為左厄我, 話自己阿媽比佢老公槍殺左都夠膽死, 然後不顧而去. 成日話自己屋企人有事去博我地同情, 老公有外遇, 姪女死左, 香港個親戚又死埋, 個女有阿米巴變型蟲, 個仔又心漏等等......... 痴線架 !!!

洋房

不要太激氣

我剛剛走個bun bun一樣,去埋勞工處,好煩!

複式洋房

原帖由 luck1128 於 10-11-2 08:52 發表
我剛剛走個bun bun一樣,去埋勞工處,好煩!

我之前都試過比 bun 告, 攪到上庭, 但上庭前一日, 佢驚, 佢 withdraw 左個 claim. 你一定要同佢玩到底 ar, 勞工處唔想煩, 一定叫你和解 ga !

禁止訪問

叻叻勳章 畀面勳章

複式洋房

Yes, 真係好唔明, 自問真係對佢好好 & 好關心佢, 買禮物送比佢 & 佢 d 仔女都送左過千蚊, 那又如何 ? 佢當我係水魚咋 !

象牙宮

人在成長過程中都是在學習. 多听, 多學 對自己都有好處.
我就沒試過, 不表示世上冇. 听過, 也見過.. 有雇主介意, 有雇主認為冇所謂. 最終由自己選擇!
*一個月都唔會換一次床單
*兩個星期都唔會抹一次地
*廁所長期都臭架

首頁

尾頁

跳至