跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

籌委會開完會之後, 為咗唔想個場地太迫, 所以最終決定只接受80個家庭參與.
統計資料之後, 暫時只剩返6個名額. 如果想參加嘅家庭請盡快入錢同完成報名程序喇!

男爵府

畀面勳章

另外, 想呼籲返已入錢但未完成報名程序的家庭, 請盡快補回所需資料去[email protected], 包括以下報名序號嘅家庭:
No. 65 - Tiann Lam
No. 121 - Purple Lee
No. 123 - alicejackie
No. 127 - Catherine Fung
詳情請各自check 返自己嘅email, thank you!!

男爵府

畀面勳章

更新剩餘名額: 5個家庭
請留意!

男爵府

畀面勳章

直至現時為止, 尚餘4個名額.
請各報名家庭, 入錢後盡早email 入數紙及完成報名程序, 以免錯過參加機會. Thank you!

男爵府

畀面勳章

名額尚餘3個, 煩請各位入數後盡早完成報名程序 (email 入數紙及補回付款通知email 內的各項資料), 以便義工媽咪順利安排生日Party的各項工作, 謝謝!

亦都再次呼籲以下已入錢但未完成報名程序的家庭, 請盡快補回所需資料去[email protected], 包括以下報名序號嘅家庭:
No. 121 - Purple Lee
詳情請各自check 返自己嘅email, thank you!!

大宅

已過數了,煩睇E-mail

男爵府

畀面勳章

hally, 收到喇! 你check 吓mailbox 睇吓收唔收到confirmation email, thanks!
原帖由 hally_sing 於 11-1-28 02:41 發表
已過數了,煩睇E-mail

男爵府

畀面勳章

名額尚餘2個, 煩請各位入數後盡早完成報名程序 (email 入數紙及補回付款通知email 內的各項資料), 以便義工媽咪順利安排生日Party的各項工作, 謝謝!

亦都再次呼籲以下已入錢但未完成報名程序的家庭, 請盡快補回所需資料去[email protected], 包括以下報名序號嘅家庭:

男爵府

畀面勳章

請注意, 活動當尚餘名額一個, 如果有興趣的話, 請盡快入數及完成報名程序, thank you!

男爵府

畀面勳章

現再呼籲以下已入錢但未完成報名程序的家庭, 請盡快補回所需資料去[email protected], 包括以下報名序號嘅家庭:
詳情請各自check 返自己嘅email, 我今日再resend 一次email 俾你哋喇, thank you!!

男爵府

畀面勳章

現正式宣佈, 所有80個名額已滿. 多謝各位參與, 感謝大家! 期待1/5嘅一歲生日Party!
Party 的各項詳細安排, 稍後會再email 通知大家. 再次多謝大家! Thank you so much!!!!

別墅

Yeah. Good job ^^

別墅

Yeah, Good news !!!

複式洋房

由於額滿既關係,請所有媽媽唔好再入錢啦,1月29日或以後入錢既mama我地係沒位俾妳地架,所以妳地入左$恕不退款!請留意!

大宅

好野!好期待呀^^唔該晒咁多位義工媽媽

男爵府

畀面勳章

bb入左院, 我陪足佢一星期, 剛剛先出院, 又安排唔到人入$。 雖然有d失望, 但冇辦法啦, 多謝搞手媽咪, 希望各位玩我開心d。

別墅

祝願個個寶寶兔年健健康康!

原帖由 DalaDala 於 11-1-29 18:40 發表
bb入左院, 我陪足佢一星期, 剛剛先出院, 又安排唔到人入$。 雖然有d失望, 但冇辦法啦, 多謝搞手媽咪, 希望各位玩我開心d。
祝願每一個小朋友快高長大,身體健康,聽聽話話:)

男爵府

畀面勳章

為咗方便大家留意返我哋呢個party嘅最新動向及安排,已經開咗一個新topic,叫做"未來主人翁" ~ 1004一歲生日會
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1

如果大家有咩問題/意見,請唔好再留言喺呢個舊topic喇,去返新topic傾啦!Thank you!

首頁

尾頁

跳至