夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 老爺99家企有老公前妻D相怎辦

我覺得你好慘.講真,離左婚而有新家庭,priority 應該係新家庭,唔係話唔養同前妻生既仔,但唔係內疚補償式果種養.咁唔通bb你養晒?佢咪好著數?男人唔迫得,但呢d野都要搵機會講清楚,對你太唔公平.你背起成頭家辛苦唔出聲,佢有錢都會搬晒去外國,佢d細路愈黎愈大,洗費只會愈黎愈多,係無底深潭,如果係咁,你同單親有咩分別?

伯爵府

好媽媽勳章

meimeivision
所以你現在唔好叫他做這樣那樣...
好好做好你的角式
當佢地對你好...就會做下一步令你舒服的動作了
你老公也愛仔仔的
不要想太多了
想太多而令自己唔舒服...何苦!

翡翠宮

我唔明點解你會有委屈感 你撬人長腳架 否則我唔覺得有咩問題反正大合照, 最緊老公對前妻無FEEL就得啦, 我唔覺得有咩值得隱瞞, 若果仔仔大個問起我會照講, 呢個係爹地以前個老婆又或者老公有仔女的話即係佢有哥哥或姐姐咪話呢個係亞邊個邊個個媽咪囉

民房

唔好意思係我先生撬人長腳唔係我。他認識我時已和老婆分開而我有一個剛拍拖

Mei Mei :-P

子爵府

你都了解到問題既徵結所在...實情每個人結婚生仔真係唔會諗到第時離婚會點架,個個人都希望親自養大仔女,依家你老公唔可以親自撫養個大仔,佢會內疚又想盡力補償,我覺得係一個好正面既事囉!其實你都唔需要太介意你老公仲有同前妻聯絡,講真,家吓佢地個個人都係集中响細路仔度,男家'玩嘢'都係因為佢地好鐘意個小朋友,佢地唔理智由佢啦,但自己真係唔可以唔理智,我相信你需要更大既勇氣同時間去適應去捱過,但係你撇除以上呢啲嘢,查實你生活都幾幸福,至少你有個bb陪住你,你有工作有家庭,生活充實啲嘛,再者,你老公又唔係花心,只係花心响仔女度啫... 有時我都會覺得,人諗嘢簡單啲會開心啲,你諗多得嚟又無用既,只會令自己更加煩對人又更多要求,對人要求多,人地又做唔到咁多,你又唔開心,咁又何必呢...一家人但求開開心心咁起埋一齊,無謂再同啲無謂相鬥氣喇~! 笑番吓啦~~~!!!
meimeivision 寫道:
麟媽媽:

Morning to you, thanks for responding to my message. I am sure my husband will feel 疚作 to his kids and want to 補償 since he could stay with them.

洋房

meimeivision,

你好, 我剛路過, 我講一下我的睇法, 希望你唔好介意,聽下就算 :lol:
其實我覺得你老公是一個有情有義的人, 雖然佢的做法對你好唔公平, 但你也不會想他會是一個無情無義的人, 當你嫁比佢的一刻,你應該想到你的日子會很難捱, 既然你要接受佢, 你就要去接受一切, 因為佢除了係你老公之外, 還是人家的爸爸, 這個是鐵一般的事實, 事實你没辦法改變,就只有改變你自己的心態, 只要你堅信你老公是愛你及你兒子, 其他的就不要放在心上了, 至於他的家人的想法,你管不著,就不要理好了, 任何有意或無意的傷害, 都學著一笑置之, 因為你是為你自己活著,不是為別人 努力些, 希望從明天以後,你就一直快樂到老

民房

meimeivision,

"唔好意思係我先生撬人長腳唔係我。他認識我時已和老婆分開而我有一個剛拍拖
:mrgreen: :mrgreen: 8-)

翡翠宮

同意mrsamyamy

民房

mimeivision,

<< It's not because of me as his family members know that they have great differences in personality. He is destined to divorce with his wife as their hatred is very deep. However, their parents and my husband love the kids very much, hence his ex still had false hope on him when he went to visit them. >>

Now the "facts" have proved to you that they are not "destined" to divorce!! Your hubby now has shown to you "in action" that he misses his kids so much and his ex is still waiting!!

Having an ex-boyfriend and being his legal wife at this moment cannot exempt you from being a third party !! The ones who are innocent are only his ex, his kids of the ex, your ex-boyfriend and your own kid !!

The person your husband needed at that time when he had a bad relationship with his ex-wife was definitely a "social worker", and not "you" !! Do you understand ?

But now things have happened, by understanding the past, you should not have unrealistic expectation from your husband and his family (your mom-in-law) !!
:mrgreen: :mrgreen: 8-)

複式洋房

Meimeivision:

其實你

首頁

尾頁

跳至