想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 子宮外孕後何時可以有BB?

大家不要太坦心、我
[url=http://www.TickerFactory.com/]

詩 1:2 惟喜愛耶和華的律法,晝夜思想,這人便為有福!

複式洋房

CHERRYWWC:
你好~~我今年已經29啦~~所以好想快D有BB囉~~你知啦~~女人早D生係好好多O架~~我身邊有好多朋友已經生晒得番我一個未有BB呀~~佢地個個仲生2個小朋友呀~~所以成日都比人問你地都結O左婚幾年啦~~點解仲未有BB O架~~攪到我都唔知點樣答佢地先好呀~~所以你講得好啱O架~~個人心情唔好同埋心急就一定唔會有O架~~所以我個個月都冇諗今個月會唔會有BB O架啦~~但係當我一唔諗O既時候身邊D朋友仔就話比我知佢地有O左BB啦~~咁樣未又攪到我個心情差晒囉~~最慘就係公司得20個女仔得我一個仲未生BB呀~~
但係點都好啦~~大家要保持心情靚靚先得呀~~

複式洋房

大家姊妹要保持心情靚靚呀~~
希望大家早日有BB~~

別墅

車人

我好明白你既情

[url=http://www.TickerFactory.com/]

複式洋房

CHERRYWWC:
好多謝你O既支持呀~~我唔會諗O架啦~~因為我日日番工有好多O野做~~根本就冇時間比我去諗有冇BB O既事~~但係我25號就M COME O架啦~~但係到現在個肚都有谷M呀~~只係個肚有唔知點樣O既感覺呀~~唔知會唔會有O左呀~~我都唔知幾時驗好呀~~

別墅

車人、

你在那裡番工

複式洋房

cherrywwc:
我知O架啦~~你放心啦~~我係T.S.T 度番工O架~~我諗住過二日先CHECK 睇下有冇囉~~如果有我第一時間話比你知呀~~我係怕我知道又係宮外孕就唔知點算好啦~~如果你見到我冇答覆你O野就知道我又係宮外孕啦~~知冇

你同我一樣要加油呀~~

大宅

在生囡囡前都是宮外孕,因割了一邊輸卵管,所以當時都很怕沒得生,每個月都去看醫生,我囡囡都是隔了3個月有了,所以唔好太擔心.

複式洋房

tiffany0620, 可否分享你怎樣排威院, 有了醫生介紹信後, 點樣排, 你排的是私家嗎? 每次去比幾多$? 定一次過比?
我發現都有好多人有宮外孕, 我28 了, 很想有bb, 都想了一年, 我覺得係時候要做ivf了.

禁止訪問

複式洋房

tiffany0620

唔該晒. 請check pm.
我聽日6:30pm左右 pm你, 有無問題?

複式洋房

SIN:
你都好過我呀~~你做完手術後3個月就有O左個女女~~我上年11月開始做人仔到現在仲未有消息呀~~
點都好啦~~多謝你O既支持~~

子爵府

dear all,

HI!我多口講句,
晤知你哋有無聽7月23日既"性熱線"呢?
有一個26yrs既女人打上去話佢23yrs個時因宮外
孕而割咗一邊輸卵管...咁佢而家想有BB,但佢又驚
好以上次咁.個醫生話再係宮外孕機會不大,因為個時
醫生幫你割輸卵管時,會睇埋另外一邊有無事,如果咁
唔好彩另一邊都有事,個dr會話你知.......
仲有呀!我有個friend佢之前都係宮外孕而要割咗一
邊輸卵管,但係佢え後都有咗BB,仲好順利咁生咗個BB
女tim,所以....
各位姊妹,加油,等你哋好消息!!

禁止訪問

複式洋房

我係在政府醫院做手術, 佢地好似沒有幫我check另一邊的輸卵管, 我自己正係試過俾醫生打氣入輸卵管check下有沒有塞, 但我覺得佢欺騙我, 因我問過好多professional, 話要check有沒有塞, 應該做造影架, 我索性唔check咁多, 去做ivf一次攪掂去了

複式洋房

tiffany0620,

多謝你既資料, 你真係好人. 唔該晒.

禁止訪問

複式洋房

tiffany0620
我唔係客氣呀, 我講真話之ma.
我會今個星期同屋企人相量下點做, 始終平日要返工, 好難慢慢相量, 希望有結論la.

禁止訪問

別墅

哈囉~車人

我看完吉叔

首頁

尾頁

跳至