跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: "703" 相片集中營

睇返d相真係好好笑, 不過完來楓楓係個多手仔, 成日都申手去攪人, 好唔怕羞!!

男爵府

育兒性格勳章

小鱷魚真係幾型架喎....

謙謙都出緊右下門牙喇,而家左下門牙有約2mm
右下門牙有一隻角仔... 一長一短,都幾怪...

大宅

各位媽咪,
你地睇下我個細孖,八個月咋.. 一見到靚女CHRISTY就.. 哎.... 無眼睇囉..

喂!靚女.... 認唔認得我呀...

呢.... 上次去Disco請你跳過舞呢....

咪咁Cool啦.. 不如影張合照啦.. 得唔得啊..

哎.. 唔駛驚.. 其實我平時好斯文架.. 呵..

大宅

siubakto,
仔大囡大由得佢哋囉 睇d相就知道你個細孖口才了得啦!
你D旁白好正啫!

大宅

睇見妳地的相真係開心.......我都唔知點解....的的幾乎冇同其它bb朋友影過相.....

大宅

我睇完你地703的相片喇, 你乎玩得好開心呀..不過好似好熱, 可惜我個日唔能夠出度 :-(

我要多謝tunghei1025, lui_bb...佢地的幫忙, 幫我同酒店 & 旅遊巴公司聯絡取消我的位..thanks

大宅

tunghei1025 寫道:
睇見妳地的相真係開心.......我都唔知點解....的的幾乎冇同其它bb朋友影過相.....

果時我都係咁丫… 交頭接尾咁周圍忙,除左張大合照外,唔係做路人甲乙,就係背景人A or B!哈哈哈~~~ 有份既抱 B 合照真係得果小貓 3 几幅!
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

民房

wah,I saw your 703 phtot,very happy! I am the new member at baby kingdom,my son born in 04-10-04,how to join the 0410 bb club gatering?and which function next time,thank!

首頁

尾頁

跳至