懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問妳地會用邊隻女性陰部護理潔液??

我因懷孕下體分泌物比較多,我而家用緊既係seba,覺得唔係咁好用,有冇好介紹呀??我本來想轉第二隻用,係L字頭個隻,係屈臣有得買,但係我問屈臣D人孕婦用唔用得,佢話支野有藥性,叫我問下醫生,所以我就冇買。我想問下有冇人用過個隻呀??可唔可以用架??希望有人可以答我喇!!Thank you!!
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 請問妳地會用邊隻女性陰部護理潔液??

我就用緊 Johnson & Johnson - Carefree 咋~ so far okay...:mrgreen:

Seba 點樣唔係咁好用?!

大宅

之前我未用Seba我都冇乜野,用左佢之後就有少少痕既感覺,整到我唔係咁舒服咁,真係煩呀!!
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

醫生話唔需要用理潔液,最好嘅清洗液係和暖嘅清水(唔好太熱,如果唔係會仲痕)

男爵府

我用開Eve呢隻好好~

複式洋房

Eve, carefree, 仲有隻好出名..expensive & forget, jolly.... I feel Eve is the best.

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

EUBOS
我個friend介紹我用, 話係e生推介。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

我用緊 saforelle, (康膚麗), 係荷花會買, $70, 而家買一送一, 超抵用,

大宅

想請問Eve係邊到先有得買架??大約幾多錢呀??Thank you!!

首頁

尾頁

跳至