跳至

首頁

尾頁

洋房

Coupon & Sample Pack

All moms,

今天剛收到:
皇牌恩加健2包3號奶粉Sample 及1張$5現金卷
Cow & Gate Roayl No. 3 (taken)
$15 Huggies coupon (taken)

有興趣pm給我啦!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: Coupon & Sample Pack

Dear All

我都有 Cow & Gate Roayl No. 3,有興趣都可以PM我。﹝已送出﹞
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

各位媽咪,
我都有一張安兒寶A+ $8現金卷和一張買一送一卷(安嬰寶A+送安兒寶A+)有效期2005年8月31號,唔想浪費,有興趣PM我丫~

子爵府

惠氏3號奶粉換領信 (已送出)

男爵府

A+卷已送出~

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

各位媽咪,
我都有一張安兒寶A+ $8現金卷和一張買一送一卷(安嬰寶A+送安兒寶A+)有效期2005年8月31號,唔想浪費,有興趣PM我丫 (已送出)
[url=http://tickers.families.com][/url

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我仲有張 Pampers 既 $20 coupon,有興趣 PM 我。﹝已送出﹞
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

我有以下既 sample & coupon,如有興趣請 PM 我:

Karihome﹝已送出﹞
﹝幼兒﹞羊奶粉﹝5 包﹞
﹝高鈣﹞即溶羊奶粉﹝5 包﹞

雅培皇牌 IQ 系列﹝已送出﹞
皇牌恩加健﹝2 包﹞
$5 coupon﹝2 張﹞

Maeil 萬朝﹝已送出﹞
愛思寶成長奶粉﹝6 條﹞
$5 coupon﹝3 張﹞

Nestle 雀巢﹝已送出﹞
雀巢金裝助長奶粉﹝2 包﹞
$30 coupon﹝1 張﹞

子爵府

我都有以下samples & coupons呀, 有興趣請pm我啦.

Maeil 萬朝
愛思寶成長奶粉﹝6 條﹞
$5 coupon﹝3 張﹞

Nestle 雀巢
雀巢金裝助長奶粉﹝2 包﹞
$30 coupon﹝1 張﹞

洋房

我亦有以下既coupon,如有興趣請 PM 我:

Nestle 雀巢金裝助長奶粉3號
$30 coupon ﹝3 張﹞

雅培皇牌 IQ 系列