家庭理財

跳至

首頁

尾頁

別墅

想做外幣定期, 有無好提意

我想買日元 或 澳元
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 想做外幣定期, 有無好提意

日元無息, 澳元利息都幾好paid

chingkm 寫道:
我想買日元 或 澳元

男爵府

2020勳章

of course AUD ! higher interest rate !

伯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

今日我見英鎊底咗.入咗 d 貨.果個人講.你見有.$15好放喇.我心想.有咁高就好囉

少年耆英..為藝術而偽術..偽術煮意

大宅

總之唔好買歐元就得...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

NZ$又點睇?

民房

我都想做紐西蘭元定期, 貪佢息高.
不過唔知買唔買得過呢?

民房

你有冇買紐紙,呢幾日都跌得幾甘,都係

複式洋房

紐西蘭元做定期, 邊間銀行息高?

大宅

點解唔好買歐元呀?
我前兩日買左喎, 死喇!!!! :-(

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

歐元沒mud息架, 但係如果係低價買入都唔怕

大宅

係呀, 我係9.3852入架.
唔知算唔算低,
其實當係儲錢啫.
JaniceYiu 寫道:
歐元沒mud息架, 但係如果係低價買入都唔怕

複式洋房

各位, 想問問加元是否會升, 應該幾錢買入好呢?

別墅

hi2004,

交通銀行利息高, 紐西蘭元1wk有5.5厘; 澳元1wk有4.5厘,
佢有1wk, 2wks, 1month等選擇.詳細資料請查詢有關銀行.
[img align=right]http://img.photobucket.com/albums/v336/happyvalley2k/7150-a.jpg[/img]

複式洋房

Thank You Very Much!!

首頁

尾頁

跳至